Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

doska

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
jopisk
Návštěvník
Návštěvník

doska

#1 Příspěvek od jopisk »

Prajem pekný den ,mam prosbu na vas ,chcem opýtať čo mi môže spôsobovať toto,kamoš mi predal dosku s procesorom ,jemu ževraj išlo všetko ok a ked som ju nasadil do pc tak mi nechce ani nemôžem nainštalovať nič ,proste nabootujem dvd s win ,skušal som aj win 7 aj xp a tak dlho to čita až sa vetrak na procesore zastaví taketo niečo som ešte nevidel ani nepočul ,pozeral som nastavenia v biose ale nič tam take nevidím čo by to mohlo robiť ,niekedy mi nabehne inštalacia po vyber jazyka a dosť zastaví sa vetrak ,ten procesor som daval uplne nový

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: doska

#2 Příspěvek od Rudy »

Pravděpodobně hardwarová závada. Může to být počínaje zdrojem, přes RAM, CPU až k desce samotné. Jinak jsem nepochopil to, že jste koupil desku z procesorem a na konci dotazu píšete, že jste tam dával nový procesor.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

jopisk
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od jopisk »

procesor som menil aj ram a tu dosku som kupil samotnu a procesor samostatne ale myslel som to tak ,že som kupoval

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Najděte si na webu tu desku podle výrobce a typového čísla a zkontrolujte, zda je procesor tou deskou podporován.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Odpovědět