Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
(Soubor nehledejte, jenom vložíte tučně označenou cestu, v případě hlášky "Soubor již byl testován" dejte otestovat znovu. Výsledek analýzy sem v podobě odkazu vložte.)
Holý přenos:
0 bytes size received / Se ha recibido un archivo vacio
zkusím to udělat v nouzovém režimu se sítí...
Mám několik problémů, které nikoli nutně musí souviset s virovou nákazou:
1. Při shutdownu a restartu zůstane zaseklá poslední obrazkovka a je nutno NB vypnout podržením restartovacího tlačítka a znova zapnout.
2. Nainstaloval jsem nový AVAST a provedl full scan při bootu.
Našel dvě podle mne falešné hlášky (vir v ProduKey a v jeho archivní verzi), stejně jsem obě věci smazal.
3. Ale na D: těsně před koncem se začli ozývat šílené zvuky z HD při scanování souboru "d:\Program Files\XIII\Sounds\Pc\Toits01.hxc" a dalších. Zkusil jsem chkdsk d:, ale ten žádný problém (špatné sektory) nenalezl.
Kopírování tohoto souboru končí stejně.
Tak jsem po smazání pustil na CHKDSK D: v boot fázi i s opravou souborů a žel disk začal znovu chrastit a kvílet a chkdsk vůbec nedoběhl - totálně zamrzl. Poslední pokus může být format d:
Víte o nějakém viru, který by mohl tohle udělat, nebo s tím musely děcka praštit...?