A další otázka, jak byste reagovali kdyby se zde na fóru o virech někdo přiznal že je sám tvoří viry.

Moderátor: Moderátoři
To je blbost. Mimochodom ja som v davnych casoch napisal dva virusy ktore sa dalej ako z mojeho HDD nedostali. Ten druhy mi uplne odstrelil OS a dovolil mi len skopcit instalackyLochna píše:Zdravím, rád bych se zeptat co si myslíte o teorii, že většinu počítačových virů vytvoří výrobci antivirů kvůli zvýšení prodeje jejich produktů
A další otázka, jak byste reagovali kdyby se zde na fóru o virech někdo přiznal že je sám tvoří viry.Jestli by se mu začalo nadávat nebo byl vyhozen atd. Díky Igi.
Ja jsem si chtel napsat vlastni ( neskodny ) virPavuk29 píše:To je blbost. Mimochodom ja som v davnych casoch napisal dva virusy ktore sa dalej ako z mojeho HDD nedostali. Ten druhy mi uplne odstrelil OS a dovolil mi len skopcit instalackyLochna píše:Zdravím, rád bych se zeptat co si myslíte o teorii, že většinu počítačových virů vytvoří výrobci antivirů kvůli zvýšení prodeje jejich produktů
A další otázka, jak byste reagovali kdyby se zde na fóru o virech někdo přiznal že je sám tvoří viry.Jestli by se mu začalo nadávat nebo byl vyhozen atd. Díky Igi.
Radsej im vypi vsetko pivoΛGΣNГ píše: Pro vasi informaci: chtel jsem ho poslat jen par kamosum abych je trochu pozlobil.
Ved to aj vyzeralo zaujimavo len to neslo z kosa vybrat. Musel som jasterovi zazalohovat data a preinstalovat to.Martag.o.N píše:
A Pavuk: Čože? Systém v koši? Tak to znie zaujímavo