Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

pomaly start win, predlzenie casu kopirovania, sekajuci zvuk

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
eriduan
Návštěvník
Návštěvník

Re: pomaly start win, predlzenie casu kopirovania, sekajuci zvuk

#16 Příspěvek od eriduan »

oki, fix mbr zbehlo v poriadku,
avsak po restarte mam stale problemy s pc. stale ten sekavy zvuk, a stale je pc divne spomalene.

poradite mi prosim aky ma byt dalsi postup?
dakujem

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Rudy »

Obávám se, že je nějaká chyba souborového systému, nebo disku. Máte poškozen MBR a patrně í zálohu, neboť nahrazení se nezdařilo. Spusťte nejprve systémovou kontrolu disku (checkdisk) s opravou´chyb). Pokud se to nezdaří, nevidím jinou možnost než reinstal se sformátováním disku. Důrazně doporučuji udělat zálohu důležitých dat.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

eriduan
Návštěvník
Návštěvník

#18 Příspěvek od eriduan »

fuuha, to znie vazne.
asi sa teda pustim do reinstalacie win. saaakris tak nemam rad tuto cinnost. ale dakujem za pomoc. este stastie ze mi zazalohovalo zvysok disku tak ako som si prial.
a otazka, ak to zavinil nejaky novy virus ktory nemohol byt odchyteny nicim co sme skusali, je mozne ze sa nakopiroval aj niekam na ine disky?

dakujem vam za pomoc uz tu pre dnesok asi nebudem otravovat.

btw mate fakt skusenosti, klobuk dolu, ked dokazete diagnostikovat pc len z prejavov a priznakov samotneho pc co vidi obyc uzivatel.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Rudy »

Sice příliš AJ neovládám, ale z té hlášky:
...non-standard or invalid master bot record...
což znamená přibližně "nestandardní, nebo chybný master boot record" (MBR) a nemožnost jeho opravy znamená problém. Nemohu sice zaručit na 100%, že to souvisí se spomalením kompu, nicméně jde o závažný problém. Než experimentovat a riskovat ztrátu dat, je toto rozhodně bezpečnější způsob opravy. Nemáte zač!
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

eriduan
Návštěvník
Návštěvník

Re: pomaly start win, predlzenie casu kopirovania, sekajuci

#20 Příspěvek od eriduan »

prepacte ze odpovedam az dnes, (ale az dnes mam odpoved na moje otazky.)

ak Vas to vobec este zaujima tak:

MALI STE PRAVDU. bolo to chybnou MBR. netusim jak sa poskodila, ale nakoniec to vyriesil kamos co ma riadne velke skusenosti s linuxom.
zobral ho a napojil na diagnostiku cez iny sýstem, a nieco tam porobil.

teraz mi zas system funguje, a som tomu rad.

dakujem za vase rady. ste macher.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Rudy »

Nemáte zač. Děkuji za info, nestává se často, aby nás user informoval o vyřešení problému po více, než 2 měsících. :)

Varování:

eriduan
Návštěvník
Návštěvník

#22 Příspěvek od eriduan »

Prepacte,
ale bohuzial, som nestihal skorej ani instalovat system ani dat sem vediet. ale som rad ze ste aj Vy radi.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Rudy »

eriduan píše:Prepacte,
ale bohuzial, som nestihal skorej ani instalovat system ani dat sem vediet. ale som rad ze ste aj Vy radi.
Naopak, já se nezlobím. :) Po takové době si někdo jiný ani nevzpomene, že na nějaké fórum dal dotaz. :)

Varování:

Odpovědět