Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Power saving mode monitora pri zapnutom PC
Moderátor: Moderátoři
-
- Návštěvník
Power saving mode monitora pri zapnutom PC
Dobry den , uz dost dlhu dobu mi obcas monitor nabehne do power saving modu ked Pc stale bezi a niecom na nom robim .Som potom nuteni Pc vypnut a pri dalsom zapnuti mi hned nabehne na power saving mode. Niekedy iba zamrzne obraz a vyhodi celu skalu farieb a stvorcekov. Bol som s tym aj v oprave ,ale tam im to fungovalo a povedali mi ze mam vymenit zdrojovy kabel ,co som aj urobil. Nemôže to byt niečo s grafickou ? v monitore nie je chyba ,mal som to aj na iny monitor a spravilo to iste. Dakujem
-
- Návštěvník
Re: Power saving mode monitora pri zapnutom PC
možno toto pomože viac
Teploty:
Základná doska 31 °C (88 °F)
Procesor 33 °C (91 °F)
Grafický procesor (GPU) 52 °C (126 °F)
Pamäť GPU 54 °C (129 °F)
GPU VRM 61 °C (142 °F)
Maxtor 6L160P0 [ TRIAL VERSION ]

Teploty:
Základná doska 31 °C (88 °F)
Procesor 33 °C (91 °F)
Grafický procesor (GPU) 52 °C (126 °F)
Pamäť GPU 54 °C (129 °F)
GPU VRM 61 °C (142 °F)
Maxtor 6L160P0 [ TRIAL VERSION ]
- DDAANNAATTOORR
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
Jaký je tvůj typ grafické karty? například ATI xxxx xxxx nebo nVidia xxxx xxxx .
-
- Návštěvník
NVIDIA GeForce 6800 GT
V první řadě bych důkladně zkontroloval případné znečištění chladiče a větráku na grafické kartě. Pokud má větrák, tak se podívat i na žebra chladiče u vrtule, občas tam bývají souvislé vrstvy prachu, které ucpou mezery mezi žebrami. Zkontrolovat, jestli se správně točí větrák. Ono nízké teploty v klidovém stavu ještě nemusí vždy znamenat přijatelné teploty při nějaké zátěži.
Pak už by zbývalo jen zkusit ve stroji jinou grafickou kartu. A podle výsledku pokusu pokračovat dál.
Pak už by zbývalo jen zkusit ve stroji jinou grafickou kartu. A podle výsledku pokusu pokračovat dál.
Ostatně soudím, že Kartágo musí být zničeno.
-
- Návštěvník
Dakujem za pomoc. Pred par dnami mi odisla zakladna doska a novu uz nezozeniem na tie iste suciastky,cize kupujem nove PC. Ak by ste mi vedeli poradit kde by som vedel predat RAM 512 DDR1 , vyššie spomenutu graficku a processor. Dakujem
- sudanec
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Ked sa mozem spytat, kde zhruba byvate? Ktory region? Ci by to bolo treba posielat postou, alebo sa da prebrat osobne
-
- Návštěvník
Ja bývam asi 10 km od Bratislavy,smer Dunajská Streda. V malej dedinke Kalinkovo http://maps.google.sk/maps?hl=sk&ie=UTF ... 08647&z=12