caRrrnifex. píše:halooo

jak to vypada s routerem? (beru te jako clobrdu z tymu, snad promines ferovku s tykanim

)
jj no problem s tykáním... no poskytovatel přiznal chybu a vše teď už běží jak má ( teď v pátek to opravili ). Signál po celým bytě je úplně v pohodě. Dokonce má i ten časovač, takže si můžu nastavit kdy chci aby se zapla/vypla WLAN

Pokud teda mám zaplou synchronizaci času a nevytáhnnu ho ze zásuvky, tak se to i vypne a zapne v čase, jak si nastavím

Akorát jsem tě měl poslechnout a zvolit buď tu 615 a nebo ten zyxel, protože ty umí n-kovou technologii. Jenže já věděl houby co to znamená před těmi 14 dny a k čemu to je a navíc jsem měl net pro který to nemělo význam. Teď jsem upgradoval net no a dost ztrácím rychlost na wifi... čili asi ho prodám a koupím něco s tím n-kem. Ale jinak díky moc za cené rady. Mám teď ale jiné starosti ( řeším ovladač na wifi síťovou kartu v ntb pro linux ), takže jsem neměl moc času se prohrabávat detailním nastavením routeru. Takže jsem v rychlosti nastavil dle tvých doporučení, což mě pomohlo, že jsem nemusel googlit