Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

LAN nebo DSL?

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
s3parate
Návštěvník
Návštěvník

LAN nebo DSL?

#1 Příspěvek od s3parate »

Zdar, pokouším se nainstalovat Windows xp professional 64 bit na můj PC kde mám Windows 7.A vyskočilo na mě .."jakým způsobem bude počítač připojen k internetu".. je tam navýběr DLS a LAN já se přikláním k LAN co vy? Abych zase neudělal nějakou chybu tak se radši poptám.

PS: Mám Wifi.

sudanec
VIP
VIP
Kontaktovat uživatele:

Re: LAN nebo DSL?

#2 Příspěvek od sudanec »

Zdravim,
DSL treba zvolit, ked mate priamo k PC pripojeny DSL modem. Ak sa pripajate cez WIFI, WLAN, tak LAN, ale aj tak je to celkom jedno, lebo budete musiet najprv natiahnut drivery.
Obrázek

james008
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: LAN nebo DSL?

#3 Příspěvek od james008 »

Nezapomente ze pro vas je aktualni SP > SP2 ;-) Tento Sp dela z tohoto OS o tridu lepsi kousek...
proto jej nezapomente nainstalovat.. mozna ze uz mate cd s timto sp integrovanym ;-)
sudanec píše:Zdravim,
DSL treba zvolit, ked mate priamo k PC pripojeny DSL modem. Ak sa pripajate cez WIFI, WLAN, tak LAN, ale aj tak je to celkom jedno, lebo budete musiet najprv natiahnut drivery.
Nebo si pres BartPe udelat (nebo si nechat udelat kdyz to user nezvladne) z toho jeho CD kopii
ktera uz drivery obsahovat bude :-)
Ale souhlasim ze to je jedno globalne uplne... vzdy je lepsi nastavit "cokoliv" a zmeny a upravy delat az po jistem case
co do os clovek zavede uz v najetem os vsechny ovladace, service packy a udela potrebne restarty :-)
Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek Jsem v >>Obrázek :-)
Obrázek
Obrázek Obrázek
Pravidla fóra a Důležité informace <> Tipy & Triky & Návody
Pokud me potrebujete na nejake aktivity nesouvisejici s forem,
ma domaci stranka je zde: http://www.james008.net

Odpovědět