Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Ccleaner

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
slejdo

Ccleaner

#1 Příspěvek od slejdo »

Zdravím. Je nejaká alternatíva k programu CCleaner? Tu jeho funkciu ,,registre" je možné nahradiť napr. programom Wise Registry Cleaner? :)

mahajana
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

Re: Ccleaner

#2 Příspěvek od mahajana »

:turned: JV PowerTools Lite--- http://www.macecraft.com/ptlite/

slejdo

#3 Příspěvek od slejdo »

A nejaký dobrý čistič disku podobný Ccleaneru?

DDAANNAATTOORR
Návštěvník
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od DDAANNAATTOORR »

ATFcleaner - http://www.stahuj.centrum.cz/internet_a ... [oz]=3.0.1 - výhoda netřeba nic instalovat, AdvancedSystemCare - http://www.iobit.com/ascdownload.html užitečný program s mnoha funkcemi podobající se TuneUP utilities.
Obrázek
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zajímám se o počítače,software,hardware
---------------------------------------------------------------

Vao02
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#5 Příspěvek od Vao02 »

http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?f=46&t=17549 ... asi to nejlepší co se se dá najít pro os windows :wink: Je placený, ale rozhodně se vyplatí zainvestovat! Otázkou je jestli free programy v této kategorii se dají srovnávat s kvalitními programy placenými. Já si osobně myslím, že ne. Ale nejsem tak říkajíc od fochu a nemám čas neustále něco zkoušet, takže čistě můj osobní názor laika. Pokud jsem zde četl, tak Ccleaner je špička mezi free, takže otázka zní proč hledat jiný! Pokud nesedí GUI, tak je samozřejmě důvod :James008: Ale pochybuju, že by jste našel lepší free čistič!
ObrázekObrázekObrázek

slejdo

#6 Příspěvek od slejdo »

a ktoré možnosti môžem v CCleaneri zaškrtnúť, aby som si nespôsobil problémy so systémom? Môžem všetky?

DDAANNAATTOORR
Návštěvník
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od DDAANNAATTOORR »

slejdo: Myslíš v záložce čistič?
Obrázek
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

slejdo

#8 Příspěvek od slejdo »

áno.. :)

Vao02
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#9 Příspěvek od Vao02 »

Obecně platí pravidlo, že jakýkoliv soft, i když je sebelepší se může prostě jednou splést :wink: Proto se má zálohovat!! V případě čištění registrů vás CC přímo vyzve k vytvoření zálohy, čili zde by byl harard nevyužít tuto možnost. Já osobně jsem si v CC nechával zaškrtlé vše, kromě historie mnou používaného prohlížeče - FF a zašedlé = pro pokročilé jsem také nechal nečistit, protože vím houby jako norm. user co by to provedlo ( ale máteli čas můžete zkoušet :) ) Ccleaner je velice kvalitní sw i když je free a jde se na něj spolehnout, čili bych se neobával, že vám něco provede. Používám jej na win již dlouho a dosud jsem nezaznamenal nějaký problém :wink:
ObrázekObrázekObrázek

techno2000
3. Stupeň Varování
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od techno2000 »

tu mas prirucku do kapsy na ccleaner v pdf. je to tam dobre popisane :)

http://jnp.zive.cz/Clanky/Prirucka-do-k ... fault.aspx
Obrázek
Obrázek

DDAANNAATTOORR
Návštěvník
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od DDAANNAATTOORR »

No mám zaškrtlé vše akorát v položce Pokročilé jen Old Prefetch data, IIS log soubory, vlastní soubory a adresáře.Ze zbytkem radši nehazarduji ale pokud si to uspěšně zazálohuješ tak se nemusíš bát.
Obrázek

Vao02
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#12 Příspěvek od Vao02 »

hm :shock: , tak to jen dokazuje
Vao02 píše:Obecně platí pravidlo, že jakýkoliv soft, i když je sebelepší se může prostě jednou splést :wink: Proto se má zálohovat!! .....
mě se to teda nikdy nestalo ( ale můj jeden pc není žádný statistický významný soubor :D, abych tu mohl hlásit že to tak není ) One click jsem používal a používám často a beze strachu a no problem - dosud .....já měl spíše vždy strach, když jsem čistil drivery ( ať už třeba hned po instalaci xp, či po roce používání ), ty které mě winxpmang označil a doporučil remove, tak jsem odstřelil... a také se mě nic nestalo, naopak mě to vyřešilo poblém s nestabilitou způsobený pozůstalými drivery po fw, který jsem používal v dávné minulosti. Ale jak tu psáno v návodu "doporučeno pouze zoufalcům vlastníci instalační cd XP", což mám ...to se to pak maže :lol:
ObrázekObrázekObrázek

Odpovědět