bud ste sa nimi mali preukazat pred technickou podporou
alebo
reklamovat nakup u predajcu
zo skusenosti; ak ste mali 1 trojlicenciu, tak by to fungovalo ako u mna. Ak ste mali 3 jednolicencie, tak funguje postup vyssie.

Moderátoři: james008, JaRon, Moderátoři
O tom nevim, muzes mi poslat screenshoty?sudanec píše:0K, vdaka.
Predsalen mam so 4kou jeden problem. 4 zo 4 PC na ktorych je Outlook 2003 po restarte poslali informaciu o nejakej kritickej chybe pluginu na riesenie spamov. Zatial som dal ten komponent vypnut.
radek178 píše:Mel jsem 1 trojlicenci. O nakupni doklad a nic dalsi se nikdo nezajimal. Zajimalo je jedine a to, ze jsem porusil licencni podminky tim, ze jsem na AJ licencni cislo aktivoval CJ verzi. Tim jsem porusil licencni podminky a o zbyle licence jsem prisel. Tolik jejich vysvetleni. Ale uz na to kaslu, ale Symantec tim u me skoncil. Dobehne 2leta licence a nazdar Nortone a uz ho nechci vice videt. Byl jsem zvykly z KIS a Nodu, ze je jim to jedno a tak jsem to proste nainstaloval s ceskou, netusil jsem, ze je to pro ne problem a poruseni licence a uz vubec sem netusil, ze kdyz mne prikazali odinstalovat CJ verzi a dat zpet Aj, ze nevrati zbyvajici 2 licence a nevratili je. Vubec je nezjimalo, ze mam zpet AJ, tak jsem se na ne vykaslal a dal zpet CJ a jede do dneska.
Skoda ze to developeri neresi jinak, nez nedoporucovanim Nortona. Asi nejjednodussi cesta, chapu je.sudanec píše:Co som hovoril s developerom Pyramidy, o problemoch s Nortonom vedia. Vraj je jediny (Eset, Kaspersky, AVG ani Avast problemy nemaju), a preto ho proste neodporucaju.
Patch se stahne a nainstaluje automaticky. Bude vyzadovat restart.sudanec píše:Ten patch sa stiahne automaticky, alebo ho bude treba nainstalovat rucne?
Z chybovych hlaseni mam ulozene iba windowsovske hlasenie o chybe v CCC, bez detailov. Ak Norton niekde nechal (po odinstalovani s ponechanim udajov) nejake logy, napis mi prosim kde, poslem.
Inak, po odinstalacii 4ky a zvoleni ponechat nastavenia pre neskorsiu instalaciu a naslednom nainstalovani 3ky mi neostalo vobec nic, ani nastavenia zalohovania, ani pravidla pre FW