Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
pred pár dnami som preinštaloval win. mal som vistu a problém taký istý ako teraz vela procesov a srašne kolísa výkon procesora tiež následne sa prehrieva a vista mi už strašne blbla tak teraz som si dal win.7 a keď som si zálohol súbori všetko som si vrátil na disk tak problem pretrváva... mal som antivír kaspersky internet security nenašiel nič skúšal som aj noda tiež nič a aj trojan remover a vôbec nič nenajde ale niečo tam byť musí
zálohu som si spravil do stolného PC a ten je slabší výkonom a PC ide teraz stále na 100% občas klesne
pridávam log RSIT z NB
Logy kopírujte sem do fóra. Odinstalujte TrojanScanner a TrojanRemover a udělejte kompletní sken MBAM: http://www.malwarebytes.org/mbam.php . Dejte log a předem nic nemažte.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
vôbec však to boli len cracky
mne sa hlavne nezdajú 3 procesi pri ktorých nieje žiadny užívateľ a ani popis a nedajú sa ukončiť a potom to využitie procesora ktoré skáče hore dole
Je tam řada systémových procesů a prosesů, které jsou rezidentní. Dále procesy, které jste spustil vy. Žádný z těchto procesů není nelegitimní. Na počtu spuštěných procesů závisí zatížení procesoru a paměti. Pokud se PC viditelně nezpomaluje, není co řešit.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.