Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
spouštění EXE souborů
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
spouštění EXE souborů
Ahoj lidi,mám problém,nejde mi spustit jakýkoli soubor exe,nevím co s tím,prosím poraďte!!! 

- Caroprd111
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Re: spouštění EXE souborů
Instalace je v EXE souboru!!!
- Caroprd111
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
- Caroprd111
- VIP
- Kontaktovat uživatele:

Napíše mi to že soubor nejde importovat,protože se do registru nepodařilo zadat všechna data.Některé klíče jsou otevřeny systémem nebo jinými procesy! 

- Caroprd111
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Ani tak to nejde píše mi to to samé. 

- Caroprd111
- VIP
- Kontaktovat uživatele:

- Vypněte všechny rezidentní bezpečnostní programy - firewally, antiviry, antispywary
- Přejmenujte ComboFix na cokoliv.com
- Spusťte aplikaci pod účtem s oprávněním Administrátora (Správce), ihned po startu se zobrazí stránka s licenčními podmínkami, pokračujte stisknutím tlačítka "Ano"
- Dále postupujte dle pokynů, během scanu nespouštějte jiné aplikace a neklikejte do zobrazujícího se okna
- Scan by měl trvat okolo 5 - 10 minut, po dokončení Combofix zobrazí log C:\ComboFix.txt , který sem vložte.
- Během skenování může být počítač restartován.
jak to spustím přes oprávnění administrátora?
- Caroprd111
- VIP
- Kontaktovat uživatele:

- Vypněte všechny rezidentní bezpečnostní programy - firewally, antiviry, antispywary
- Přejmenujte ComboFix na cokoliv.com
- Spusťte aplikaci pod účtem s oprávněním Administrátora (Správce), ihned po startu se zobrazí stránka s licenčními podmínkami, pokračujte stisknutím tlačítka "Ano"
- Dále postupujte dle pokynů, během scanu nespouštějte jiné aplikace a neklikejte do zobrazujícího se okna
- Scan by měl trvat okolo 5 - 10 minut, po dokončení Combofix zobrazí log C:\ComboFix.txt , který sem vložte.
- Během skenování může být počítač restartován.
- Caroprd111
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
já jsem správce pc
- Caroprd111
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Mě to ale nejde spustit,přejmenoval jsem to,ale koncovka exe se n ezmění,jde to nějak obejít aby to byl jiný soubor? Včera jsem si intasloval eset,myslím,že to bylo msi nebo tak nějak.