Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
prosím o kontrolu logu z hijacku
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: prosím o kontrolu logu z hijacku
super, dekuju moc!
a mohli byste mi jeste mi prosim poradit nejaky dobry free antivirus?
- Caroprd111
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
jenze ten neni free ze ne? já jsem ho jednu dobu mela, ale jen tech 30 dni, nez mi vyprsela zkusebni doba
- Caroprd111
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
super, dekuju, zkusim najit 

- Caroprd111
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
muzu se jeste zeptat?
mám tu novejsi verzi avastu a nevím jak se zaregistrovat. Na stránkách avastu ukazují registraci jen u te starsi verze.
A to kdyz jsem zkusila, tak mi to ukazalo nejakou chybu a pocitac nebyl vubec chranen.
mám tu novejsi verzi avastu a nevím jak se zaregistrovat. Na stránkách avastu ukazují registraci jen u te starsi verze.
A to kdyz jsem zkusila, tak mi to ukazalo nejakou chybu a pocitac nebyl vubec chranen.
- Caroprd111
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Přímo v menu programu je volba zaregistrovat, po kliknutí se objeví malé registrační okénko. Pokud nebudete vědět, tak Vám napíšu podrobnější návod.
Dala jsem registrovat, ale tam mi to pise nejake poplatky a pak kdyz dám vlozit licencni cislo, ktere mi bylo poslano na email, tak to misto cisla chce nejaky soubor.
- Caroprd111
- VIP
- Kontaktovat uživatele:

Klikla jste na registrovat v okně "Program očekává registraci; registrujte se prosím".

ano, tam jsem klikla na to registrovat
- Caroprd111
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
a jak se dela screen obrazovky?
pardon, jsem antitalent

- Caroprd111
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Vedle F12 by měla být klávesa "Print Screen SysRq", na tu kliknete, poté si otevřete malování a stisknete Ctrl + V. obrázek si někam uložte a poté mi ho sem dejte do přílohy.