Moderátoři: james008, JaRon, Moderátoři
Pak nevím. Zkuste googlit.MINIMAXA píše:Zdravím....tu jsem již taky zkoušel......funguje v poho...ale nemá už podporované aktualizace...
Zajdete do bazaru a za 500 si kupte 4nasobne vykonny a cekove vybaveny pocitac.. Z tohto vyndejte Hdd a hodte ho do sberneho dvora nebo nekomu kdo zaklada muzeumMINIMAXA píše:Zdravím, jen se chci zeptat, jaký antivirus bych mohl použít pro tento OS. Mám Win ME, 128 MB Ram, procesor 500 MHz, Graf. 32 Bit....Zkoušel jsem Avasta 4.8 (moc náročný), eSafe, Bit Defendera (ten hází chyby v procesech), ClamWin (ten by se hodil,sice je bez rez. štítu, jenže má hrozně moc pomalý sken..) NOD 32 již není podporován....tak mě nic už nenapadá na tak slabýho šakala
![]()
Jako firewall jsem použil Jetico Personal Fir. máte nějaké nápady prosím???:-)
To je uplne jedno kdyz uz neni podporovan hostitel...tj system...doporucit provoz cehokoliv na jiz nepodporovanem os je nespravne a jde o hazard... vyjimka muze byt pokud bude uzivate offline..ale to by asi nechtel avsudanec píše:Myslim, ze Kaspersky ma stale podporu pre Win9x. Ale ten nie je zadarmo - ak to nevadi, napiste ich salesakovi, ze co a ako a co.
Promin.. ja zde radim lidem na svou profesni zodpovednost a jistou garanci spolehlivosti...sudanec píše:prezivat