Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Jaký AV pro Win ME??

Moderátoři: james008, JaRon, Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
MINIMAXA
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník
Kontaktovat uživatele:

Jaký AV pro Win ME??

#1 Příspěvek od MINIMAXA »

Zdravím, jen se chci zeptat, jaký antivirus bych mohl použít pro tento OS. Mám Win ME, 128 MB Ram, procesor 500 MHz, Graf. 32 Bit....Zkoušel jsem Avasta 4.8 (moc náročný), eSafe, Bit Defendera (ten hází chyby v procesech), ClamWin (ten by se hodil,sice je bez rez. štítu, jenže má hrozně moc pomalý sken..:-( ) NOD 32 již není podporován....tak mě nic už nenapadá na tak slabýho šakala :D :lol: Jako firewall jsem použil Jetico Personal Fir. máte nějaké nápady prosím???:-)

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Jaký AV pro Win ME??

#2 Příspěvek od Rudy »

Ještě nedávno podporovala Win9x/ME Avira: http://www.free-av.com/ . Můžete zkusit, ale nevím, zda je tomu tak dodnes.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

MINIMAXA
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od MINIMAXA »

Zdravím....tu jsem již taky zkoušel......funguje v poho...ale nemá už podporované aktualizace...:-)

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

MINIMAXA píše:Zdravím....tu jsem již taky zkoušel......funguje v poho...ale nemá už podporované aktualizace...:-)
Pak nevím. Zkuste googlit.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

MINIMAXA
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od MINIMAXA »

Fajne....děkuji za odpovědi a za snahu...:-)

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Rudy »

Mějte na paměti, že tyto OS již nějakou dobu nejsou podporovány. Tím pádem může snaha vyjít naprázdno.

Varování:

james008
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od james008 »

MINIMAXA píše:Zdravím, jen se chci zeptat, jaký antivirus bych mohl použít pro tento OS. Mám Win ME, 128 MB Ram, procesor 500 MHz, Graf. 32 Bit....Zkoušel jsem Avasta 4.8 (moc náročný), eSafe, Bit Defendera (ten hází chyby v procesech), ClamWin (ten by se hodil,sice je bez rez. štítu, jenže má hrozně moc pomalý sken..:-( ) NOD 32 již není podporován....tak mě nic už nenapadá na tak slabýho šakala :D :lol: Jako firewall jsem použil Jetico Personal Fir. máte nějaké nápady prosím???:-)
Zajdete do bazaru a za 500 si kupte 4nasobne vykonny a cekove vybaveny pocitac.. Z tohto vyndejte Hdd a hodte ho do sberneho dvora nebo nekomu kdo zaklada muzeum :-D
Pokud hcete kvalitu tak treba na http://www.gigacomputer.cz sezene pc vhodne pro xp s 512mb ram a nekolikanasobne vykonejsim cpu...dokonce znackovy repas z usa.... a vejdete se do 2 tisic....

na vas stroj nema cenu resit vybavu kdyz nesplnuje ani zaklad pro provoz v dnesni dobe
Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek Jsem v >>Obrázek :-)
Obrázek
Obrázek Obrázek
Pravidla fóra a Důležité informace <> Tipy & Triky & Návody
Pokud me potrebujete na nejake aktivity nesouvisejici s forem,
ma domaci stranka je zde: http://www.james008.net

sudanec
VIP
VIP
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od sudanec »

Myslim, ze Kaspersky ma stale podporu pre Win9x. Ale ten nie je zadarmo - ak to nevadi, napiste ich salesakovi, ze co a ako a co.
Obrázek

james008
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od james008 »

sudanec píše:Myslim, ze Kaspersky ma stale podporu pre Win9x. Ale ten nie je zadarmo - ak to nevadi, napiste ich salesakovi, ze co a ako a co.
To je uplne jedno kdyz uz neni podporovan hostitel...tj system...doporucit provoz cehokoliv na jiz nepodporovanem os je nespravne a jde o hazard... vyjimka muze byt pokud bude uzivate offline..ale to by asi nechtel av :-) ;-)
Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek
Obrázek Obrázek

sudanec
VIP
VIP
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od sudanec »

To nie je zas az tak jedno, 98cky su dnes prakticky nenapadanym systemom. Teda, kym si uzivatel nieco nestiahne, moze celkom dobre prezivat. A prave to stahovanie riesi AV. :)
Obrázek

james008
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od james008 »

sudanec píše:prezivat
Promin.. ja zde radim lidem na svou profesni zodpovednost a jistou garanci spolehlivosti...
ty bys mu poradil at jezdi ve Skode 120 a ze ma male riziko ze se zabije protoze
to auto jeste jezdi..s tim rozdilem ze auto w98 uz nema ani povoleni jezdit po silnici od vyrobce
a vyrobce na nej nedela ani gumy ani soucastky :-))

Moji povinosti je oproti tomu informovat uzivatele o moznych rizicich
pred kterymy SE NEMUZE na tomto starem naradi branit jelikoz diry nejsou
jiz nejaky ten rok zaplatovany a ZADEN ochranny prostredek toto nemuze zachranit
jelikoz hostuje na one dire a bez ni nemuze zit.
Kdybych chtel pomahat tvym stylem nemohl
bych garantovat naprosto nic a navic bych musel byt modem spise v klubu
sberatelu staroszitostni/veteran clubu nezli na foru kde co si pamatuju vzdy bylo prioritni
vest uzivatele k co nejvetsi bezpecnosti. ;-)

Navic nechapu to co k tomu ty lidi vede... proc si neporidi neco mnohonasobne
vykonnejsiho za cenu jednoho obeda..nezijeme prece v africe ze........
Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek
Obrázek Obrázek

Odpovědět