Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Win XP - lišta nereaguje na 12 min po startu
Moderátor: Moderátoři
					Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
	Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
- Caroprd111
 - VIP

- Kontaktovat uživatele:

Re: Win XP - lišta nereaguje na 12 min po startu
SPTD můžete smazat. Bez předchozí kontroly logu z MBAM nic nemažte.

Tak SPTD jsem smazal a MBAM jsem tedy odinstaloval. Při odebíráni mě zarazilo Comodo hláškou o tom, ze se MBAM snaží nainstalovat globální haček?? Kromě toho háčku jsem mu všechno povolil a odinstalování proběhlo snad OK. Na závěr jsem registrem nechal proběhnout ccleaner.
Takže tímto je asi léčba u konce.

Chtěl jsem touto cestou hodně moc poděkovat za Váš čas i trpělivost a určitě přispěji nějakou korunou na provoz fóra.

Takže tímto je asi léčba u konce.
Chtěl jsem touto cestou hodně moc poděkovat za Váš čas i trpělivost a určitě přispěji nějakou korunou na provoz fóra.
- Caroprd111
 - VIP

- Kontaktovat uživatele:

Cawte, mam tiež taký istý problém. Nereaguje mi vůbec lišta. V nudzovom režime mi ide všetko ok, ale ak chcem zapnut normalne tam mi to nejde. Nevedeli by ste mi pomůct ??

- Caroprd111
 - VIP

- Kontaktovat uživatele:

JohnnyG
Zdravím,
založte si prosím svůj vlastní příspěvek, jak káží pravidla fóra.

Zdravím,
založte si prosím svůj vlastní příspěvek, jak káží pravidla fóra.

Přispějete na provoz fóra?