Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Nejde internet

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
NiiKUss
Návštěvník
Návštěvník

Re: Nejde internet

#16 Příspěvek od NiiKUss »

Nyní řeším problém s instalací ovladače ke grafické kartě.
Nejdříve sem pro jistotu odinstaloval ovladače úplně a poté jsem tam dal znova ty samé, z CD dodávané ke grafické kartě. Nainstalují se normálně ale pak při spouštění hláška:

Kód: Vybrat vše

Není instalován ovladač grafické karty ATI nebo ovladač ATI nefunguje správně. Nainstalujte ovladač ATI odpovídající hardwaru ATI.
Ale už to vypadá vcelku o 70% lépe než to bylo předtím nebo si začínám zvykat :roll:
Co by jste ještě navrhoval?

//Edit: Neznáte ještě nějakou medicínku na rolování např. prohlížeče? Je to takové zdlouhavé a sekané.. (Já si osobně myslím že za to bude moct ten nechodící ovladač na graf. kartu)
Dále ještě jestli s tou graf. kartou nesouvisí třeba NetFramework jestli není potřeba reinstal..

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Rudy »

Trhané rolování souvisí s ovladačem gr. karty a zároveň s ní souvisí i NET.Framework. Reinstalujte N.F a pak ovladač. Možná by bylo lépe stáhnout nejnovější z webu vbýrobce.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

NiiKUss
Návštěvník
Návštěvník

#18 Příspěvek od NiiKUss »

Mnoho krát děkuji, za vyřešení všech problémů.
Reinstaloval jsem NetFramework + stáhnul aktuální ovladač z webu výrobce a už jede vše bez problémů :worship:
(Příště budu dělat upgrade antiviru jen v tom případě, pokud bude vypojen ze sítě [internetové])
Můžete Lock :all_coholic:

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Rudy »

Rádo se stalo! Zamykám.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Zamčeno