Zdravím,
používám Vistu SP2 a potřebuji používat ASP.NET.
Bohužel Framework není v pořádku a nejde nainstalovat či opravit běžným způsobem.
Stav před hledáním problému:
Instalován Apache. Servis Apache jsem vypnul.
Framework 1.1, 2.0 a 3.5 a 3.5 CSY byl v Ovládacích panelech.
ASPX soubory nešli otvírat.
V MMC modul IIS - problém nějaké kolize.
Následně:
Odinstaloval jsem natvrdo všechny Frameworky
Stav nyní:
Instalace Framerork 1.1 OK
Další verze však nejdou nainstalovat (zkoušel jsem všechny) - hláška? - Prostě jen chyba - nepodařilo se nainstalovat.
Framework 3.0 je součástí asi Visty - je v přidání programů WIN - tak jsem to zkusil - také chyba - nepodařilo se nainstalovat.
MMC snap-in mám Framework 1.1 a IIS a IIS6.
U IIS se nic neobjevuje u IIS 6.0 vyjde hlaska modul vyzaduje verzi 2.0.50727 a je již nactena verze 1.1
Bohuzel 2.0 nelze nainstalovat.
3.0 napise, že to mám zapnout v ovladacich panelech - ale tam to také nejde, vyjde chybova hlaska a to bez podrobnosti
Prosím o radu - jak znovu obnovit Framework?
Vetsinou pri instalaci se chyba objevi až v úplném konci instalace, tedy jakékoliv pocatecni kontroly v registru jsou OK. Četl jsem mnohé články o tomto problému, ale nic z toho mi nepomohlo.

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Framework - kolize - nejde nainstalovat
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Re: Framework - kolize - nejde nainstalovat
Zdravím,
prográmek je to sice pěkný, ale pro mě bohužel neúčinný.
Nelze odebrat Framework z okna zapnout nebo vypnout fce systému Windows a nainstalovat také nelze. Někde je nějaký kiks.
Jaký program použít, který bude běžet na pozadí a ukládat veškeré změny v registru, souborech disku apod. během instalace či odinstalace. Abych zjistil na co šáhl v době výskytu chyby.
prográmek je to sice pěkný, ale pro mě bohužel neúčinný.
Nelze odebrat Framework z okna zapnout nebo vypnout fce systému Windows a nainstalovat také nelze. Někde je nějaký kiks.
Jaký program použít, který bude běžet na pozadí a ukládat veškeré změny v registru, souborech disku apod. během instalace či odinstalace. Abych zjistil na co šáhl v době výskytu chyby.