Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
win32/sality.nae
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: win32/sality.nae
to bude nejspíš v BIOSu... ale ted testuju ty disky, tak to nemůžu zkusit..
jinak unava na mě jde taky, spíše jsem KO, ale bohužel toto musím rozchodit
jinak unava na mě jde taky, spíše jsem KO, ale bohužel toto musím rozchodit

tak jsem to přepnul na native... instalace disky vidí, ale jestli to opraví, to si nejsem jistý... a reinstalovat znova Win SRV SBS 2003 se všema těma programama, to je na pár dní práce...
po..... viry 

ok ok..díky 

Takže oprava instalace se podařila.... je tam vše, jak má být...
jen to má ted jeden háček.. není tam RAID, tudíž to jede na jeden disk....
bude potřeba to zrebuildovat na druhej disk.. ale to radši až jindy.. dneska bych nejspíš zrebuildoval ten špatnej do novýho
díky moc za pomoc... ten vir je teda mega svinstvo
jen to má ted jeden háček.. není tam RAID, tudíž to jede na jeden disk....
bude potřeba to zrebuildovat na druhej disk.. ale to radši až jindy.. dneska bych nejspíš zrebuildoval ten špatnej do novýho

díky moc za pomoc... ten vir je teda mega svinstvo
jo, to bych mohl pustit.. nechám si to na večer, kdyby to zase kikslo, tak v noci je klid.. ted jdu spát, at jsem fit
díky moc za ochotu a rady...