Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
win32/sality.nae
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
win32/sality.nae
Zdravím... mám mega problém... pc mi nechce najet, ale přes redukci jsem si píchnul HDD a testuju a tisíce souborů napadených virem win32/sality.nae
existuje nějaký removal, který ale soubory nepoškodí, ale vyléčí????
díky moc za každou radu
existuje nějaký removal, který ale soubory nepoškodí, ale vyléčí????
díky moc za každou radu
Re: win32/sality.nae
Dobrý den
bohužel je to běh na dlouhou trať s nejasným výsledkem.
Zkuste použít toto:
http://www.avg.com/cz-cs/odstranovani-viru.ndi-67769
edit:
Pokud nepomůže dejte vědět koukli by jsme se mu na zoubek ale jak říkám je to běh na dlouhou trať

bohužel je to běh na dlouhou trať s nejasným výsledkem.
Zkuste použít toto:
http://www.avg.com/cz-cs/odstranovani-viru.ndi-67769
edit:
Pokud nepomůže dejte vědět koukli by jsme se mu na zoubek ale jak říkám je to běh na dlouhou trať

tohle mám puštěný cca půl hodky,.. zatím našel 1200 souborů a cleaned píše taky 1200, tak snad se podaří...
už to dojelo..... cleaned 1676. zkusím start
tak se načte pár souborů, ale systém nenajede.. bliká pak jen kurzor a dál se nic neděje 

právě, že ani ten ne 
jinak jsou to win server SBS 2003

jinak jsou to win server SBS 2003
taky jsem zkoušel.. to taky bliká jen kurzor...
a nejde problikávat ani numlock.. zřejmě se to sekne...
a nejde problikávat ani numlock.. zřejmě se to sekne...
to je trochu problém... ona instalace nevidí disky..
jsou v RAIDu (raid 1)
jsou v RAIDu (raid 1)
jsou to SATA... je to Fujitsu siemens Econel 100... najdu chipset..
řekl bych Intel... ale pak mrknu, testuju druhej disk tím od grisoftu, třeba se stane zázrak... i když pochybuju