Chci se Vás, prosím, zeptat o radu....zakoupila jsem si přes Aukro flash disk, viz.
Prodám uplně novou Flashku SONY
Předmětem aukce je Nová 16GB flesh pamět do usb z oceli
Specifikace níže ---->>>>
· Kapacita paměti: 16GB
· USB host interface: USB 2.0
Hot plug and play
· Data na USB disku lze přepsat přes 1, 000, 000 krát
· Garance 10 let pro uchovávání údajů
Interface: USB2.0 (čtení: 16MB / s, zápis: 8 MB / s)
· Operační systém: Windows 98/ME/2K/XP/Vista a Linux2.4/Mac OS9.0 výše
(výše uvedený....každopádně už to tak víckrát neudělám

), protože jak jsem posléze zjistila, tak při kopírování divx filmů z C:disku na flashku, se mi to i několikrát přerušilo a pokud ne, tak pak ten film nešel otevřít, příp.se i ty filmy ve složce buď ztratily (některé) nebo se objevily v jiné složce

prostě nespokojenost okamžitá....Má 3roky stará 2gb flashka fachčí v poho a nemá žádné problémy, tak si říkám, že tato flashka musí být buď starší nebo prostě neschopná přehrávat běžné formáty...Nemáte s tímto zbožím někdo zkušenosti????? Snažím se od Prodejce získat peníze za flashku nazpět, ale on mi tvrdí, že prý byla naprosto v pořádku a já mu ji poslala v tom špatném stavu.....Mimochodem i jeho chování, jako že přestal komunikovat, zapřel, že mu zboží došlo, apod...mi je podezřelé

Našla jsem pár odkazů na google, že jsou tyto flashky FAKE, ty jsem mu i poslala, ale jsou jen v angličtině....Prosím poraďte mi někdo, jak dokázat, že je to skutečně celá vadná série flash..... Děkuji mockrát předem!!!!!