Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
NOD x ST x WINDOWS DEFENDER...??
Moderátoři: james008, JaRon, Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
NOD x ST x WINDOWS DEFENDER...??
dobrý den, nevíte prosím, je lépe nechat v této kombinaci WD zapnutý, nebo vypnutý? přemýšlím tak, že NOD je i antispy a WD taky. děkuji
- sudanec
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Re: NOD x ST x WINDOWS DEFENDER...??
Zdravim,
NOD nevadi, vadi ten ST - to je antispyware. Takze si treba vybrat, bud ST alebo WD.
NOD nevadi, vadi ten ST - to je antispyware. Takze si treba vybrat, bud ST alebo WD.
mluvil jsem dnes s technickou podporou nodu. je tam možnost v nastavení odškrtnout políčko : "adware, spyware, riskware", tak jsem se ptal, jestli ho mám při kombinaci nod/st/za zrušit. doporučil mi, že ne. shodou okolností mi řekl, že má tu samu kombinaci, tak jsem se hned zeptal na wd a má ho prej zapnutej...jen tak, pro zajímavost. oba víme, že ani týpek z esetu nemusí vědě vše. co si o tom myslíte?
je pravda, že nevim jestli má třeba xp, nebo vistu, jako já. možná je to u xp lepší nechat zapnuté..??
je pravda, že nevim jestli má třeba xp, nebo vistu, jako já. možná je to u xp lepší nechat zapnuté..??
- sudanec
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Ten antispy filter v Node by kolidovat s antispyware systemom nemal, v tom suhlasim. Tiez by som veril, ze ST si s WD navzajom nevadia, ale su to dva antispy produkty; jednak je zbytocne mat pustene oba, jednak to zvysuje zataz na PC a jednak to prinasa potencialne riziko kolizii.
Keby som videl implementaciu WD a ST, tak vam poviem, ci a ake tam to riziko bude.. ale to velmi nejde
Keby som videl implementaciu WD a ST, tak vam poviem, ci a ake tam to riziko bude.. ale to velmi nejde

děkuji, pro mě velmi uspokojivá odpověď. wd/off 

-
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Tak v Esetu sedi i lide jako igi apodkretotaur píše:mluvil jsem dnes s technickou podporou nodu. je tam možnost v nastavení odškrtnout políčko : "adware, spyware, riskware", tak jsem se ptal, jestli ho mám při kombinaci nod/st/za zrušit. doporučil mi, že ne. shodou okolností mi řekl, že má tu samu kombinaci, tak jsem se hned zeptal na wd a má ho prej zapnutej...jen tak, pro zajímavost. oba víme, že ani týpek z esetu nemusí vědě vše. co si o tom myslíte?

Moje rada zni ... zapnuty ST a NOD obvykle funguji dobre... WD bych vypnul uplne..prinos k temto dvoum je jediny..ztrata vykonu

Pravidla fóra a Důležité informace <> Tipy & Triky & Návody
Pokud me potrebujete na nejake aktivity nesouvisejici s forem,
ma domaci stranka je zde: http://www.james008.net
- sudanec
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
No, no.. ST je prinos nestablity a strata vykonu, a to v dost pripadoch. Nemam rad WD, ale ST mi momentalne pride mozno este horsi, a to nie kvoli detekcii, ale stabilite.
super, už jsem v tom měl skoro jasno 

-
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
U par lidi jsem o tom slysel..procentuelne ovsem ne velkem mnozstivi... problem byl spsie v software v pc a ovladacich nez mezi temito dvemasudanec píše:No, no.. ST je prinos nestablity a strata vykonu, a to v dost pripadoch. Nemam rad WD, ale ST mi momentalne pride mozno este horsi, a to nie kvoli detekcii, ale stabilite.

Pravidla fóra a Důležité informace <> Tipy & Triky & Návody
Pokud me potrebujete na nejake aktivity nesouvisejici s forem,
ma domaci stranka je zde: http://www.james008.net
OK. děkuju