Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

NOD x ST x WINDOWS DEFENDER...??

Moderátoři: james008, JaRon, Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
kretotaur
Návštěvník
Návštěvník

NOD x ST x WINDOWS DEFENDER...??

#1 Příspěvek od kretotaur »

dobrý den, nevíte prosím, je lépe nechat v této kombinaci WD zapnutý, nebo vypnutý? přemýšlím tak, že NOD je i antispy a WD taky. děkuji

sudanec
VIP
VIP
Kontaktovat uživatele:

Re: NOD x ST x WINDOWS DEFENDER...??

#2 Příspěvek od sudanec »

Zdravim,

NOD nevadi, vadi ten ST - to je antispyware. Takze si treba vybrat, bud ST alebo WD.
Obrázek

kretotaur
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od kretotaur »

mluvil jsem dnes s technickou podporou nodu. je tam možnost v nastavení odškrtnout políčko : "adware, spyware, riskware", tak jsem se ptal, jestli ho mám při kombinaci nod/st/za zrušit. doporučil mi, že ne. shodou okolností mi řekl, že má tu samu kombinaci, tak jsem se hned zeptal na wd a má ho prej zapnutej...jen tak, pro zajímavost. oba víme, že ani týpek z esetu nemusí vědě vše. co si o tom myslíte?

je pravda, že nevim jestli má třeba xp, nebo vistu, jako já. možná je to u xp lepší nechat zapnuté..??

sudanec
VIP
VIP
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od sudanec »

Ten antispy filter v Node by kolidovat s antispyware systemom nemal, v tom suhlasim. Tiez by som veril, ze ST si s WD navzajom nevadia, ale su to dva antispy produkty; jednak je zbytocne mat pustene oba, jednak to zvysuje zataz na PC a jednak to prinasa potencialne riziko kolizii.
Keby som videl implementaciu WD a ST, tak vam poviem, ci a ake tam to riziko bude.. ale to velmi nejde :)
Obrázek

kretotaur
Návštěvník
Návštěvník

#5 Příspěvek od kretotaur »

děkuji, pro mě velmi uspokojivá odpověď. wd/off :)

sudanec
VIP
VIP
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od sudanec »

0K, nemate zac :)
Obrázek

james008
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od james008 »

kretotaur píše:mluvil jsem dnes s technickou podporou nodu. je tam možnost v nastavení odškrtnout políčko : "adware, spyware, riskware", tak jsem se ptal, jestli ho mám při kombinaci nod/st/za zrušit. doporučil mi, že ne. shodou okolností mi řekl, že má tu samu kombinaci, tak jsem se hned zeptal na wd a má ho prej zapnutej...jen tak, pro zajímavost. oba víme, že ani týpek z esetu nemusí vědě vše. co si o tom myslíte?

je pravda, že nevim jestli má třeba xp, nebo vistu, jako já. možná je to u xp lepší nechat zapnuté..??
Tak v Esetu sedi i lide jako igi apod :-D .... rozhodne je jasne ze vam podpora esetu neporadi vypnout neco v jejich produktu a ja bych to take nedelal....

Moje rada zni ... zapnuty ST a NOD obvykle funguji dobre... WD bych vypnul uplne..prinos k temto dvoum je jediny..ztrata vykonu :-D
Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek Jsem v >>Obrázek :-)
Obrázek
Obrázek Obrázek
Pravidla fóra a Důležité informace <> Tipy & Triky & Návody
Pokud me potrebujete na nejake aktivity nesouvisejici s forem,
ma domaci stranka je zde: http://www.james008.net

sudanec
VIP
VIP
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od sudanec »

No, no.. ST je prinos nestablity a strata vykonu, a to v dost pripadoch. Nemam rad WD, ale ST mi momentalne pride mozno este horsi, a to nie kvoli detekcii, ale stabilite.
Obrázek

kretotaur
Návštěvník
Návštěvník

#9 Příspěvek od kretotaur »

super, už jsem v tom měl skoro jasno :all_coholic:

james008
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od james008 »

sudanec píše:No, no.. ST je prinos nestablity a strata vykonu, a to v dost pripadoch. Nemam rad WD, ale ST mi momentalne pride mozno este horsi, a to nie kvoli detekcii, ale stabilite.
U par lidi jsem o tom slysel..procentuelne ovsem ne velkem mnozstivi... problem byl spsie v software v pc a ovladacich nez mezi temito dvema ;-) Preferuju kvaliltni ochranu s necim co mozna obcas blbne... pred necim co mam zaruceno ze nefunguje..a taktez mam hlasky ze to neni echt stabilni.. obrazek necht si udela kazdy sam... ja jsem problemu moc nezaznamenal.... :-)
Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek Jsem v >>Obrázek :-)
Obrázek
Obrázek Obrázek
Pravidla fóra a Důležité informace <> Tipy & Triky & Návody
Pokud me potrebujete na nejake aktivity nesouvisejici s forem,
ma domaci stranka je zde: http://www.james008.net

kretotaur
Návštěvník
Návštěvník

#11 Příspěvek od kretotaur »

OK. děkuju :wink:

Odpovědět