Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
vypíná se mi pc
Moderátor: Moderátoři
vypíná se mi pc
zapnu ntb a během 10-ti minut se sám od sebe vypne. v oblasti ventilátoru je přehřáty, nikdy dřív mi to nedělalo, prosím odpověd co bych měl udělat do skouromé pošty, díky!
- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: vypíná se mi pc
Tomuhle nějak nerozumím:
Přehřátí a vypnutí spolu samozřejmě souvisí, je to ochrana NTB. problém bude patrně v zanesení chladiče prachem, případně poruchy venilátoru. NTB musí být otevřen, vyčištěn a zkontrolován. Pokud se na to necítíte, navštivte servis.
prosím odpověd co bych měl udělat do skouromé pošty.....
Přehřátí a vypnutí spolu samozřejmě souvisí, je to ochrana NTB. problém bude patrně v zanesení chladiče prachem, případně poruchy venilátoru. NTB musí být otevřen, vyčištěn a zkontrolován. Pokud se na to necítíte, navštivte servis.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.