Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Rapidshare stahovani....
Moderátor: Moderátoři
-
- Návštěvník
Rapidshare stahovani....
Dobry den. Chci se zeptat na par zakladnich otazek.Mam premium ucet na Rapidshare.com a chci vedet jestli je mozne stahovat pres tento ucet ze dvou ruznych mist(prace a domov). Ale pouzivam na stahovani stale muj laptop. Neb uz se mi nekolikrat stalo ze mi ucet zablokovaly a mailem mi napsaly It follows a list of all /16 networks having downloaded via your account today.......A zablokovali ho. Je mozny ze se na muj ucet nekdo pripojil? Nebo je to tim ze ho pouzivam na dvou mistech? Diky za podivani a pripadne rady. Ondra
Re: Rapidshare stahovani....
ano, je to mozne, ze ti zablokovali ucet prave preto, ze ho pouzivas na dvoch miestach (pripojeniach) a je mozne aj to, ze ho niekto pouziva a ked sa taha sucasne z dvoch miest tak na to pridu a zablokuju ho, zmen si heslo
citat
Je využivanie premium učtu obmedzené len na jeden pocítač, resp. jednu IP adresu?
V obchodných podmienkach spoločnosti Rapidshare AG je zakázané zdielať premium účet s niekym iným a využívať ho tak na dvoch odlišných IP adresách súčasne. Premium účet nie je obmedzený na jeden počítač, môžete ho využívať napríklad v práci či škole, avšak nesmiete súčasne sťahovať z inej IP adresy.
citat
Je využivanie premium učtu obmedzené len na jeden pocítač, resp. jednu IP adresu?
V obchodných podmienkach spoločnosti Rapidshare AG je zakázané zdielať premium účet s niekym iným a využívať ho tak na dvoch odlišných IP adresách súčasne. Premium účet nie je obmedzený na jeden počítač, môžete ho využívať napríklad v práci či škole, avšak nesmiete súčasne sťahovať z inej IP adresy.
Stavím sa že ten účet používaš len na sťahovanie legálnych dát, inak tu táto téma nemala čo robiť...

To je moja fotka,len vlasov mám o 1 menej.
Vraj som pre ženy príťažlivý. Ale to mi povedia až teraz??!!!
Vraj som pre ženy príťažlivý. Ale to mi povedia až teraz??!!!
- sudanec
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Ja trebars rs pouzivam tiez, a to na legalne akademicke ucely. Teda by som zatial thread nezatvaral, podla mna to zjavne nie je.
-
- Návštěvník
Ja pouzivam RS hlavne na zalohovani a sdileni mnou vytvorenych videii a kratkych filmu. Ale to je jedno.... Ja uz si menil heslo asi 10x ale pokazdy mi to nekdo asi hacknul. A ze si nedavam zadny jednoduchy hesla...... Asi budu muset zmenit antivirak,ze?
To je podle mě kravina. (pokud to není nějaká novinka). Asi před třemi měsíci jsem ještě stahoval ze dvou míst naprosto bez problémů. Jim je jedno z kolika míst se stahuje, páč je na účtu stejně datový limit. Problém bude někde jinde. A pokud by někdo zjistil heslo k účtu, tak si ho hned změní.skrob píše:ano, je to mozne, ze ti zablokovali ucet prave preto, ze ho pouzivas na dvoch miestach (pripojeniach) a je mozne aj to, ze ho niekto pouziva a ked sa taha sucasne z dvoch miest tak na to pridu a zablokuju ho, zmen si heslo
citat
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
-
- Návštěvník
Zde davam jeden z emailu od rapidu.... Heslo uz samozrejme neplati....
Dear customer 11413340,
Based on your download logs, your Premium Account 11413340 was shared with other people. This is not allowed.
It follows a list of all /16 networks having downloaded via your account today:
81.107.0.0/16 (81.107.0.0 - 81.107.255.255)
82.26.0.0/16 (82.26.0.0 - 82.26.255.255)
82.27.0.0/16 (82.27.0.0 - 82.27.255.255)
82.31.0.0/16 (82.31.0.0 - 82.31.255.255)
86.25.0.0/16 (86.25.0.0 - 86.25.255.255)
86.29.0.0/16 (86.29.0.0 - 86.29.255.255)
86.31.0.0/16 (86.31.0.0 - 86.31.255.255)
It might also be possible that your account has been hacked and other people were using it as well without your knowledge.
To protect us and yourself from hackers, we have changed your password.
----- YOUR NEW PASSWORD -----
Password: ******
-----------------------------
Feel free to change your password to something suiting you better.
Please notice that if we detect many different IP addresses in your account in the future, we reserve the right to permanently close your account.
You can check the IPs using your account in the log section of your premium zone.
Best regards,
RapidShare.com - Support

Dear customer 11413340,
Based on your download logs, your Premium Account 11413340 was shared with other people. This is not allowed.
It follows a list of all /16 networks having downloaded via your account today:
81.107.0.0/16 (81.107.0.0 - 81.107.255.255)
82.26.0.0/16 (82.26.0.0 - 82.26.255.255)
82.27.0.0/16 (82.27.0.0 - 82.27.255.255)
82.31.0.0/16 (82.31.0.0 - 82.31.255.255)
86.25.0.0/16 (86.25.0.0 - 86.25.255.255)
86.29.0.0/16 (86.29.0.0 - 86.29.255.255)
86.31.0.0/16 (86.31.0.0 - 86.31.255.255)
It might also be possible that your account has been hacked and other people were using it as well without your knowledge.
To protect us and yourself from hackers, we have changed your password.
----- YOUR NEW PASSWORD -----
Password: ******
-----------------------------
Feel free to change your password to something suiting you better.
Please notice that if we detect many different IP addresses in your account in the future, we reserve the right to permanently close your account.
You can check the IPs using your account in the log section of your premium zone.
Best regards,
RapidShare.com - Support
...a podla mna to kravina nie je, ale bezpecnostne opatrenie a je to uz pekne dlho i ked ja som uz par krat zdielal ucet a nikto mi ho neblokolMiliNess píše:To je podle mě kravina. (pokud to není nějaká novinka). Asi před třemi měsíci jsem ještě stahoval ze dvou míst naprosto bez problémů. Jim je jedno z kolika míst se stahuje, páč je na účtu stejně datový limit. Problém bude někde jinde. A pokud by někdo zjistil heslo k účtu, tak si ho hned změní.skrob píše:ano, je to mozne, ze ti zablokovali ucet prave preto, ze ho pouzivas na dvoch miestach (pripojeniach) a je mozne aj to, ze ho niekto pouziva a ked sa taha sucasne z dvoch miest tak na to pridu a zablokuju ho, zmen si heslo
citat
- sudanec
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
o.n.y.s.e.k, vyhviezdickoval som vam to heslo. Jeden kolega mi totiz poslal info, ze sa s tym heslom uspesne prihlasil na vas ucet. Tak si na to, prosim, davajte pozor.
-
- Návštěvník

-
- Návštěvník
No a kdyz teda muzu pouzivat RS ucet na dvou mistech tak asi bude problem ze mam nabouranej pocitac. Da se to nejak zjistit jestli ano nebo ne? Nebo me zase ceka reinstal