Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

PCTV To Go Player - jak se připojit k sledování TV přes NET

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
injustice
Návštěvník
Návštěvník

PCTV To Go Player - jak se připojit k sledování TV přes NET

#1 Příspěvek od injustice »

Zdravím všechny rádce... Popíšu problematiku... V hospodě v notebooku koukala přes tento prográmek barmanka na televizku od čt, přes Novu po HBO a podobně... Vím, že ten noťas je připojen pouze přes net, nemá ani tv kartu, ani jiný kabel nebo krabičku ve stylu digital, aby se to šifrovalo do toho noťase. Pouze a jen přes jediný kabel k internetu a jukalo se na telku online...

Sice jsem se barmanaky ptal, ale jen šéf to ví a toho se bála optat--- stáhl jsem si ten program zdarma z netu, nainstaloval a vyloženě v návodu je k tomu krabička čifrující signál z televize, nebo TV karta v PC a pak si nejsem jistej, co to znamená ethernet... Zaregistroval jsem se u tej společnosti, ale dál mi moje základy angličtiny a chabá orientace v jejich "menu" nějak nedostali...

Po instalaci vyjeli dvě ikony na plochu, jedna, chápu ji jakožto nastavení nějaké - PCTV To Go Setup Wizard spustí jistý postup a zastaví se v momentě, kdy mi napíše, že krabička televize a počítač nefungují ve stejném časovém pásmu, ať na krabičce zapnu zelené ON...
Ale i tak mám možnost dát next, tudíž pokračovat...

Dvě varianty: - I´m planning to connect PCTV To Go wirelessly
- I have connected PCTV To Go to the Ethernet network

U té první varianty, co je to wireless? Mám si prej zjistit, kde ho v PC mám a uvést do enabled.
U druhé varianty zas, že mám zjistit, jestli můj network cable je připojen k Ethernet portu mého PC a Lan adapter má být enable, jistě, že zapnutý...

Tím končí první ikona.
Druhá ikona je mi známá z toho baru, bo jsem viděl, jak ji spustila, přihlásila se, vyjel ji ovladač a jukala na telku...
Ale já, objeví se mi tam obrazovka, logicky se musí nastavit připojení, stejně jak za stara u modemů po telefonní lince...
V nabídce player add/selecet PCTV To Go mi vyjede tabulka na vypsání...
V emailu mi přišlo mé jméno a heslo, jenž jsem tam zadal, též i poslané ID a dal připojit...
Central server is unreachable (nedosažitelný).
Z jejich anglického mejjlu jsem pochopil, že údaje, co mi poslali jsou, to zkopnu:

Important: This user name and password can only be used with the Pinnacle product registration database. The Support Knowledge Base, the discussion forums and Pinnacle Shop services each requires its own user name and password.
Asi to moc nechápu a moc anglických slov je nad mou hlavu...
a pak jen odkaz:

If you want to update your profile click here

kliknu tam a jsu v řiti jak Baťa s dřevákama, bo tam už je jen angličtina...

120MB stáhnout není problém, než jsem ho našel, bo jsem si pamatoval jen tu spouštěcí ikonu po pár pivech, až po pár dnech jsem si ověřil, že jsem stáhnul správnej prográmek a stejně, prt...

Prosím, vždy jsem o tom pochyboval, že budu moct jukat na cokoliv bez složitých registrací nebo tialů či placených... blablabla...

PCTV To Go Player mi řekl, že jde kliknout na jednu ikonu na ploše a koukat na neplacené programy přes internet a snadno a rychle v rámci připojení a já ho mám, konečně a STEJNÉ nic jak dřív... co mám dělat?

Děkuji moc---

Marek-26
Přítel fóra
Přítel fóra

Re: PCTV To Go Player - jak se připojit k sledování TV přes NET

#2 Příspěvek od Marek-26 »

Dvě varianty: - I´m planning to connect PCTV To Go wirelessly
- I have connected PCTV To Go to the Ethernet network
Wireless - bezdrátově - wi-fi
Ethernet - drátem - síťovým kabelem (RJ45)

Toť první dotaz. A k těm dalším ty jsem upřímně moc nepochopil :lol:

Podle mě po správném nastavení toho prvního by to druhý po zadání loginu mělo makat.
Important: This user name and password can only be used with the Pinnacle product registration database. The Support Knowledge Base, the discussion forums and Pinnacle Shop services each requires its own user name and password.
Důležité: Toto uživatelské jméno a heslo může být využito pouze s registrační databází produktů Pinnacle. A dále že k těm dalším věcem potřebujete mít vytvořená jiná jména a hesla.

Odpovědět