Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

winlogon.exe běží vícekrát

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Odpovědět
Zpráva
Autor
LoWang
Návštěvník
Návštěvník

winlogon.exe běží vícekrát

#1 Příspěvek od LoWang »

Zdravím, je normální aby winlogon.exe běžel třeba dvakrát? Je spuštěný normálně ze smss.exe a běží z c:\windows\system32\winlogon.exe - alespoň podle process exploreru vypadaj uplně stejně. Jeden má ale více threadů než druhý.
Na druhém počítači jsou winlogony dokonce 3.
Hm tak mě napadá že to možná bude ale tím, že na ten pc jsem se nejdříve přihlásil lokálně a teď se na něj dívám přes remote desktop. Ty tři můžou být způsobeny psexecem možná... nevim

Kód: Vybrat vše

Image Name                   PID Session Name     Session#    Mem Usage
winlogon.exe                 476 RDP-Tcp#3               0      4 068 K
winlogon.exe                4248 Console                 2      5 692 K
winlogon.exe                8184                         4      2 144 K
Každý běží v jiné session, tak to bude asi normální ... :)

earl
VIP
VIP

Re: winlogon.exe běží vícekrát

#2 Příspěvek od earl »

Zdravim,

Hm tak mě napadá že to možná bude ale tím, že na ten pc jsem se nejdříve přihlásil lokálně a teď se na něj dívám přes remote desktop. Ty tři můžou být způsobeny psexecem možná... nevim
Kód:
Image Name PID Session Name Session# Mem Usage
winlogon.exe 476 RDP-Tcp#3 :) 0 4 068 K
winlogon.exe 4248 Console 2 5 692 K
winlogon.exe 8184 4 2 144 K

Ano,je tomu tak.Takze toto je ok.

Kdyztak mi sem muzete pro jistotu dat log z RSITu viz muj podpis a winlogon.exe otestovat na Virustotalu.
Autoruns + HitmanPro + UPM + Avenger + GMER + OTM + AVPTool + RSIT + RootRepeal
________________________________________________________________________________________
ObrázekAKTUALIZOVANY ANTIVIR A PERSONALNI FIREWALL JSOU DVE NEZBYTNE OCHRANNE KOMPONENTY KAZDEHO PC,PRIPOJENEHO DO INTERNETU!!!
ObrázekZALOHOVANIM OSOBNICH DAT O NE NEPRIJDETE V PRIPADE FATALNICH PROBLEMU SE SOFTWAREM I HARDWAREM!!
ObrázekNEPOUZIVEJTE COMBOFIX NA VLASTNI PEST, POUZE, POKUD K TOMU BUDETE VYZVANI.PRI NESPRAVNE MANIPULACI S NIM MUZE DOJIT K ZNEFUNKCNENI SYSTEMU!
Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek

Odpovědět