Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

WindowsXP- problém se záplatou KB 977165.

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
nana
Návštěvník
Návštěvník

WindowsXP- problém se záplatou KB 977165.

#1 Příspěvek od nana »

Na webu jsem se dočetl, že výše uvedená záplata vydaná minulý týden/celkem bylo vydáno tuším13/ způsobuje problém ve WinXP. Je tam doporučeno tuto záplatu smazat přes přidat a odebrat programy. Mám dotaz, zda má někdo takové poznatky. Dále mě zajímá proč se mi jednotlivé záplaty windowsXP nezobrazuji v přidat a odebrat programy i když jsem je stahoval a instaloval. Dík.

petrik3
Návštěvník
Návštěvník

Re: WindowsXP- problém se záplatou KB 977165.

#2 Příspěvek od petrik3 »

ahoj,zobrazovanie aktualizácii si treba aktivovať ,v hornej časti pridania a odobrania programov je štvorček ,zobraziť aktualizácie,ktorý keď zatrhneš,budú sa ti zobrazovať aj všetky aktualizácie.Čo sa týka záplaty,mám ich všetky,a teda nebadám žiadne problémy..

nana
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od nana »

Ale kolegivi se to stalo pak je problém. Tak jsem ji raději smazal. Na webu je několik článku s tímto doporučením.

davy
Návštěvník
Návštěvník

#4 Příspěvek od davy »

Mně se také neustále nabízí ta aktualizace KB977165. Po přečtení několika článků její stažení zatím ignoruji. Nechápu ale proč ji microsoft stále nabízí, když sám přiznal, že může dělat potíže ? Viz článek :
http://www.diit.cz/clanky/zaplata-ms10- ... u/?tag=879

Odpovědět