Zdravim,
mohl by mi nekdo poradit, jak dale - Avast mi zacal hlasit viry. Tak jsem udelal test a infikovane soubory zavrel do truhly. Jenze nektere z nich jsou systemove, co ted? Jelikoz mi nejde ani USB ani CD ROM, nechci prijit o data... Poradi nekdo???
V truhle mam soubory jako kernell32.dll, cdrom.sys, sfloppy.sys, apod.
Díky moc!!!!!!!!!

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
PC ciste, viry v truhle Avastu, ale v truhle syst. soubory
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
- Unlimited_Killer
- Přítel fóra
Re: PC ciste, viry v truhle Avastu, ale v truhle syst. soubory
Dobré ráno 
1) ComboFix

1) ComboFix
- Stáhněte a uložte na Plochu ComboFix.
- Ještě před spuštěním vypněte rezidentní štít antiviru, či antispywaru.
- Spusťte ho s administrátorským oprávněním.
- Po spuštění se Vám zobrazí licenční podmínky, klikněte na 'Ano'.
- Budete také dotázáni na instalaci konzole pro zotavení, taktéž klikněte na 'Ano'.
- Celý sken bude trvat tak 5-10 minut, v závislosti na tom, kolika soubory se bude CF prodírat.
- Váš PC bude pravděpodobně restartován, tak se toho nelekněte.
- Než úplně skončí sken, nic nedělejte, hlavně neklikejte do spuštěného okna s ComboFixem.
- Po skončení skenu (či následném restartu) na Vás 'vypadne' log, který vkopírujete ve formě textu sem.
- Pokud žádný log 'nevypadne', naleznete jej v umístění C:\ComboFix.txt
inactive
bohuzel se mi po tom spustil pocitac a az s nim neslo nic delat. zacal jsem tedy s reinstalaci windows, ale v ve chvili, kdy se prepne instalace do windowsackyho prostredi a zacne po me chtit neco z CD tak to CD se nedetekuje a instalace skonci, jsem na mrtvem bode, uz mi jde jen o to zachranit data 

- Unlimited_Killer
- Přítel fóra
Pokud chcete zachránit data, vypalte si LiveCD nějakého Linuxu (např. Ubuntu). jednoduše je pak lze vytáhnout na flahs disky atp.
inactive