Cafte
Mam modem toshiba g450 a nejde mi net na win7 64-bit ultimate. Mohol by mi niekto helpnut? Som z toho lama. Nepomohlo ani http://www.zive.sk/wellphone-k-toshibe- ... tanswers=1 Dikes

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Mam problem s Toshibou G450 na win 7
Moderátor: Moderátoři
Re: Mam problem s Toshibou G450 na win 7
Kedy nastal problém? Wifi alebo káblové?
S kablom. Wifi to nemá
- sudanec
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim,
skuste sa spytat v Orangei (ak to teda tiez mate od nich). Je dost problem to stabilne rozbehat pod XPckami, nie este pod sedmickami;
alternativne mozte tu aktualnu verziu skusit nainstalovat v kompatibilitnom mode (klik na instalacku pravym mysidlom -> Vlastnosti -> Kompatibilita, vyberte si tam XP SP3 a spustit ako administrator). Mohlo by to mozno pomoct.
skuste sa spytat v Orangei (ak to teda tiez mate od nich). Je dost problem to stabilne rozbehat pod XPckami, nie este pod sedmickami;
alternativne mozte tu aktualnu verziu skusit nainstalovat v kompatibilitnom mode (klik na instalacku pravym mysidlom -> Vlastnosti -> Kompatibilita, vyberte si tam XP SP3 a spustit ako administrator). Mohlo by to mozno pomoct.
problem je s ovladacmi, v spracovi suborov mam tri nerozoznane zariadenia a vypisuje mi ze ovladac je aktualny
v instalacke je dotnetfx a je len pre 32-bitove systemy. Stiahol som z netu .net na 64-bitovy system a pri instalacii hlasi ze uz je naist.