Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Čo je bezpečnejšie? Vista alebo 7?
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Čo je bezpečnejšie? Vista alebo 7?
Píšte vaše názory.
Podľa mňa Vista lebo má vychytané muchy.(diery)
Podľa mňa Vista lebo má vychytané muchy.(diery)
- sudanec
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Re: Čo je bezpečnejšie? Vista alebo 7?
Vychytane muchy? Ktore? 7micka je Vista s vychytanymi muchami, pokial viem 

Môžete sem dať aj hlasovanie?
No to neviem. Podľa mňa je to zabugovaný SP pre vistu.
No to neviem. Podľa mňa je to zabugovaný SP pre vistu.

Ked si prezerám iné fóra tak je strašne veľa problémov s Windows 7. So stabilitou alebo s kompatibilitou.
Každopádne sme odbočili lebo názov je: Čo je bezpečnejšie? Vista alebo 7?
Každopádne sme odbočili lebo názov je: Čo je bezpečnejšie? Vista alebo 7?
- sudanec
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Ake problemy so stabilitou, ktore nie su vo Viste?
Problemy s kompatibilitou ma kazdy novy system.
0K, podme k bezpecnosti. Mozes vymenovat niektore bezpecnostne diery, ktore ma 7ka a nema Vista? Fakt ma ziadna nenapada. Ak si ich videl na inych forach, mozes sem dat linky?
Problemy s kompatibilitou ma kazdy novy system.
0K, podme k bezpecnosti. Mozes vymenovat niektore bezpecnostne diery, ktore ma 7ka a nema Vista? Fakt ma ziadna nenapada. Ak si ich videl na inych forach, mozes sem dat linky?
Linky na tie diery asi ťažko ale môžem sem poslať zopár vážnych problémov s Windows 7.
http://www.youtube.com/watch?v=o4MsAVm5XQc

-
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
toto má být seriozní diskuze? 

- Caroprd111
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Datum vložení videa: 18 srpen 2009, to ještě Windows 7 nebyly na trhu.avatar píše:Linky na tie diery asi ťažko ale môžem sem poslať zopár vážnych problémov s Windows 7.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=o4MsAVm5XQc
![]()
Možno to je RC alebo je to len predplatiteľ.
- Caroprd111
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Ano, bude to beta nebo RC verze, ale my musíme hodnotit finální produkty.
Tu nič nehodnotíme.
Toto bola len sranda.
Teraz normálne.
Podľa mňa Vista lebo je na trhu dlhšie a preto vyšlo viac SP a hotfixov.
Toto bola len sranda.
Teraz normálne.
Podľa mňa Vista lebo je na trhu dlhšie a preto vyšlo viac SP a hotfixov.
- sudanec
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Aj Windows ME bolo na trhu dlhsie ako Windows XP, ale nebolo ani porovnatelne.
No das sem uz nejaky fakt, alebo chces viest nejaku imaginarnu debatu a bez argumentov nieco tvrdit..? Ak hej, napis rovno a nemam zaujem sa dalej na diskusii podielat. Fakt ma zaujima, z coho taketo vyjadrenia pramenia.. a kym neuvidim seriozny priklad, v com je sedmicka horsia ako vista, nevidim na hlasovanie dovod.
No das sem uz nejaky fakt, alebo chces viest nejaku imaginarnu debatu a bez argumentov nieco tvrdit..? Ak hej, napis rovno a nemam zaujem sa dalej na diskusii podielat. Fakt ma zaujima, z coho taketo vyjadrenia pramenia.. a kym neuvidim seriozny priklad, v com je sedmicka horsia ako vista, nevidim na hlasovanie dovod.
Napríklad v RC bola vážna bezpečnostná chyba ktorá je doteraz opravená iba čiastočne.
Týkala sa konkrétne UAC ktoré sa v 7 doznalo vylepšení. Jedno z vylepšení je že sa dá nastaviť pri čom sa má pýtať.
Pri zmenách v nastaveniach alebo v programoch. A keď sa to výrobcovia vírusov (svine jedny) dozvedeli hneď našli spôsob ako to obísť. Malware sa označí ako "niečo" čo je povolené a tak sa bez opýtania spustí.
Toto sa netýka užívateľov ktorý majú nastavené "pýtať sa na všetko". Ale predpokladám že toto nemá veľa užívateľov nastavené lebo to nieje predvolená hodnota a UAC vo Viste dosť otravovalo.(a to bol jeden z dôvodov prečo nemali Vistu radi)
Týkala sa konkrétne UAC ktoré sa v 7 doznalo vylepšení. Jedno z vylepšení je že sa dá nastaviť pri čom sa má pýtať.
Pri zmenách v nastaveniach alebo v programoch. A keď sa to výrobcovia vírusov (svine jedny) dozvedeli hneď našli spôsob ako to obísť. Malware sa označí ako "niečo" čo je povolené a tak sa bez opýtania spustí.
Toto sa netýka užívateľov ktorý majú nastavené "pýtať sa na všetko". Ale predpokladám že toto nemá veľa užívateľov nastavené lebo to nieje predvolená hodnota a UAC vo Viste dosť otravovalo.(a to bol jeden z dôvodov prečo nemali Vistu radi)