e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Dík za zájem ,
no to je složité ono to jen proskočí tak 1-2.sekundy a hotovo nic víc.
Pak vyskočí jen obrazovka z nabídkou vstupu do nouzáku atd .
Jenže pak znova jen proskočí a nic pořád dokola.
Díky za odpověd
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
barona píše:Dík za zájem ,
no to je složité ono to jen proskočí tak 1-2.sekundy a hotovo nic víc.
je to jednoduché...
Tento Počítač -> Vlastnosti -> Rozšírené systémové nastavenia (Vlastnosti systému) -> Karta Spresnenie -> Spúšťanie a obnovovanie (kliknúť na Nastavenie) -> v Položke Zlyhanie systému zrušiť zaškrtnutie políčka Automaticky reštartovať -> Potvrdiť OK
pri nasledujúcej BSOD Vám modrá obrazovka zostane zobrazená tak dlho pokiaľ PC vlastnoručne nereštartujete
postup som robil podľa Win 7 (pokiaľ máte iný tak drobné odchýlky sú možné)
Ihned po zapnutí PC, jakmile naběhnou úvodní posty, tiskněte >Del< (někdy to bývá F2). V biosu najděte boot sekvence a nastavte ji tak, aby opt. mechanika byla jako první. Uložte a restartujte PC.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.