Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
prosim o radu ohladom pamate
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
-
- Vzorný návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
prosim o radu ohladom pamate
prosil by som o radu, ci sa mi oplati kupit a vobec ci ich budem kde mat dat, dalsich 2gb pamate...maticnu dosku mam ASUS P5K SE/EPU a mam uz ramky 2x KINGSTON DDR2 1GB 667Mhz (KVR667D2N5/1G), mam tam sice 2 volne miesta na dalsie ramky, ale neviem ci su to fakt miesta na pamat, preto prosim o radu, skor ako to kupim...dakujem
- Unlimited_Killer
- Přítel fóra
-
- Vzorný návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
Re: prosim o radu ohladom pamate
win xp ale planujem zakupit win7...
- Unlimited_Killer
- Přítel fóra
Další paměti by určitě zakoupit šly - do desky by krásně pasovaly. A plánujete, že byste měl celkem 4GB pamětí?
inactive
-
- Vzorný návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
ano celkom 3gb alebo 4gb pamate (podla financii), len som nevedel ze ci mi zapasuju do maticnej dosky, lebo su tam 2 biele a 2 modre sloty, tak ako som kupil pc su obidva biele sloty plne, tak som nevedel ci mozem dat ramku aj do modreho slotu...
- Unlimited_Killer
- Přítel fóra
Na barvě nezáleží, vaše deska podporuje typ DDR2. To znamená, že pokud bude chtít 2x1GB, budete vybírat z této kategorie.
Ty barvy značí funkčnost v DualChannel - v případě, že máte 2 stejné paměti, zapojíte je do stejné barvy.
Ty barvy značí funkčnost v DualChannel - v případě, že máte 2 stejné paměti, zapojíte je do stejné barvy.
inactive
-
- Vzorný návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
a musia byt tie nove 2 ramky take iste ako tie 2 co mam teraz? alebo to je jedno?
- Unlimited_Killer
- Přítel fóra
Nene, tyhle 2 můžou být jiné, než tamty. Ale zas takový rozdíl pravděpodobně nepocítíte. Když jsem já upgradoval z 2x512MB na 2x1GB, je to poznat při větším množství aplikací - bez záseku. A také trochu při startu systému.
inactive
-
- Vzorný návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
ok, dakujem za pomoc 

- Unlimited_Killer
- Přítel fóra