Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

ESET Conficker Remover

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
v.s.
Návštěvník
Návštěvník

ESET Conficker Remover

#1 Příspěvek od v.s. »

doufá,že se rádci neurazí a třeba mi pomohou-v opačném případě je prosím o smazání tohoto linku.
Prosím o menší návod na ESET Conficker Remover-díky

earl
VIP
VIP

Re: ESET Conficker Remover

#2 Příspěvek od earl »

Zdravim,

s 90 posty uz byste mohl vedet,kde a jak ziskat informace... :)

Jeden s prvnich vysledku hledani Googlem po uprave

http://www.eset.cz/buxus/generate_page. ... e_id=22668
Autoruns + HitmanPro + UPM + Avenger + GMER + OTM + AVPTool + RSIT + RootRepeal
________________________________________________________________________________________
ObrázekAKTUALIZOVANY ANTIVIR A PERSONALNI FIREWALL JSOU DVE NEZBYTNE OCHRANNE KOMPONENTY KAZDEHO PC,PRIPOJENEHO DO INTERNETU!!!
ObrázekZALOHOVANIM OSOBNICH DAT O NE NEPRIJDETE V PRIPADE FATALNICH PROBLEMU SE SOFTWAREM I HARDWAREM!!
ObrázekNEPOUZIVEJTE COMBOFIX NA VLASTNI PEST, POUZE, POKUD K TOMU BUDETE VYZVANI.PRI NESPRAVNE MANIPULACI S NIM MUZE DOJIT K ZNEFUNKCNENI SYSTEMU!
Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek

v.s.
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od v.s. »

Na té stránce Esetu jsem byl a info četl i soubor jsem si stáhl no a exeáček jsem spustil a asi psal že nic nenašel ale jen jsem chtěl vědět jak ten exáč spustím jestli stačí ho klasicky rozkliknout a on pak udělá vše za mě-nebo jestli musím něco nastavovat.Takže jsem ho jen spustil objevila se černé miniokno a vněm napsáno doufám,že nic nenašel a pak potvrzení o nějakémskenu y/n-tak jsem dal yes a obrazovka zmizela-čekal jsem nějakej scan HD jak u klasické kontroli antivirem.
Jinak ten dotaz vznikl tak že mi sestřenice dala flešku abych ji tam nahrál nějaké fotky a při zasunutí flešky a následném scanu našel Nod confickera tak jsem ho hodil do karantény a následně odstranil,pak provedl pro jistotu ještě scan počítače,ale nic nenašel-tak jsem pro jistotu hledal soft přímo na hledání toho šmejda a proto ten dotaz na to jak pracovat s tím programem na hledání toho šmejda.Jinak kontrolní log z Rsitu jsem tu dal a moderátoři to omerkli a žádného šmejda nenašli.
Tak se nezlobte,že otravuji-snad jsem to posal správně-hezký večer :)

earl
VIP
VIP

#4 Příspěvek od earl »

Nezlobim,neotravujete,od toho jsme tu.

:)
Autoruns + HitmanPro + UPM + Avenger + GMER + OTM + AVPTool + RSIT + RootRepeal
________________________________________________________________________________________
ObrázekAKTUALIZOVANY ANTIVIR A PERSONALNI FIREWALL JSOU DVE NEZBYTNE OCHRANNE KOMPONENTY KAZDEHO PC,PRIPOJENEHO DO INTERNETU!!!
ObrázekZALOHOVANIM OSOBNICH DAT O NE NEPRIJDETE V PRIPADE FATALNICH PROBLEMU SE SOFTWAREM I HARDWAREM!!
ObrázekNEPOUZIVEJTE COMBOFIX NA VLASTNI PEST, POUZE, POKUD K TOMU BUDETE VYZVANI.PRI NESPRAVNE MANIPULACI S NIM MUZE DOJIT K ZNEFUNKCNENI SYSTEMU!
Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek

Odpovědět