Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
nbdgram(138)
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
nbdgram(138)
Mám dotaz. Neví někdo co je nbdgram na portu 138? Comodo firewall to furt hlásí. Píše, že System se snaží připojit na internet. Hledal jsem na Comodo forum, a spousta lidí se ptá na to samé a jediná odpověď je, že by to měl být netBios a Microsoft sdílení souborů a tiskáren. Tak jsem službu zakázal a stejně to furt dělá to samé. Těch IP adres je moře a portů je víc 137,138,type (3), 3702... Proč se systém snaží o takovou komunikaci? Co ještě můžu bez obav zakázat? 

Re: nbdgram(138)
Jak poznám, že všechno běží jak má?
Do Systému nevidím.