Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Instalace XP

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Odpovědět
Zpráva
Autor
Chosík
Návštěvník
Návštěvník

Instalace XP

#1 Příspěvek od Chosík »

Ahoj všechny, prosím o pomoc, sekl se mi PC nenaběhne win píše to system32/DRIVERS/pci.sys nebyl nalezen nebo je poškozen zkouším přeinstalovat xpčka a zůstane mi to vyset na Instalační program načítá soubory Kernel Debugger DLL hodinu a nic pls poraďte, díky za jakoukoliv pomoc. :?: :?: :?: :( :?: :?: :?:

Unlimited_Killer
Přítel fóra
Přítel fóra

Re: Instalace XP

#2 Příspěvek od Unlimited_Killer »

Znovu projet celý instalační proces znovu. Před instalací CD suchým hadříkem otřít. Před týdnem jsem taktéž reinstaloval Windows a hlásilo to chybu v několika souborech - nainstalovala se asi půlka Xpček. :roll:
Takže jsem to celé projel znovu a problém zmizel.
inactive

Chosík
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od Chosík »

Stále se nedaří pořád dokola sekne se to na načítání výše psaneho a šmitec :( :( :(

Unlimited_Killer
Přítel fóra
Přítel fóra

#4 Příspěvek od Unlimited_Killer »

Je možné, že je CD poškozené... Zkuste jinou instalačku (třeba si jí půjčte a zadejte svůj key).
inactive

Odpovědět