Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
To že má soubor dva pozitivní, neznamená, že jsou opravdu zavirované . Ještě něco málo dočistíme, ale tím dalším prohlížečem jsem chtěla zjistit, zdas to dělá IE, nebo je to něčím jiným
Já ted musím od počítače a budu tu až večer
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému! Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data Chcete podpořit naše forum? Informace zde
K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
Odinstaloval jsem IE 8 a nainstaloval Operu.
Prozatím O.K.
Pokusím se několikrát vypnout a zapnout PC včetně prohlížení www. stránek.
Díky za radu.
Zkusím pak ještě projet PC nějakým testem.
Jirka
Po nějaké časové odmlce jsem dneska opět zapnul PC, OS najel v poho, když jsem se chtěl připojit na internet - najížděl prohlížeč Opera a došlo k samovolnému restartu PC.
Systém nenajel ani na přihlašovací heslo - modrá obrazovka, myš pohyblivá dál se nic nedělo.
Provedl jsem tvrdý restart tlačítkem, zadal heslo a už dále vše v pohodě.
Dělá to opravdu jen při najíždění, protože když pak ukončím činnost na internetu (nevypnu počítač) a třeba po několika minutách se znovu připojím, je už vše v pohodě.
předpokládám že tyto IP adresy nejsou Vaše 85.255.116.71,85.255.112.63
Když nastavíte svoji IP adresu, zase se přepíše?
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému! Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data Chcete podpořit naše forum? Informace zde
K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
spytoval som sa pretoze niektore typy routrov boli napadnutelne DNSchanger-om ,,, napr. D-Link ale aj ine
ak sa zasa objavia adresy 85.255.116.71,85.255.112.63 pripoj sa k routru - zmen nastavenia na spravne - prehesluj pristup k routru - heslo si zapis a restartuj router aj PC
Pak se nedivím, že ho pořád mbam maže . Jsou to opravdu vaše Ip adresy, máte je ve smlouvě s providerem?
Po kontrole potvrzuji výše uvedený typ routru OvisLink.
Neznám kořeny poskytovatele internetu.
Já mám od roku 2005 smlouvu s fy BANOTI spol. s.r.o., Ostrava-Hrabůvka.
A od té doby mám IP - 10.254.252.149
upřednostňovaný DNS- 85.255.116.71
náhradní server DNS - 85.255.112.63
atd.
Co mám tedy dělat dál?