Hulkee píše:Omlouvám se pokud je tenhle příspěvek OT, ale příznaky,které jsou popisovány na začátku mi trochu připomínají jednu windowsí utilitu - konkrétně funkci jedním prstem(tipicky se spustí pokud pětkrát za sebou zmáčknu klávesu SHIFT). Doporučuju vzít myš a podívat sev ovládacích panelech u nastavení klávesnice,jestli to není zapnuté. Nečetl jsem celé dlouhé logy a rady, ale tohle mě vyloženě trklo protože něco podobného patří ve škole k oblíbeným vtípkům.
Další věc mě napadá jestli to je na PC či na notebooku, protože notebooky mívají růné speciální funkce pro svoje klávesnice a setkal jsem se u jednoho modelu HP i s tím, že tam bylo tlačítko,které po stisku rozházelo rozložení půlky klávesnice a různé klávesy krom klasické fiunkce spouštěly různé programy(podotýkám bez klávesové zkratky), model byl ovšem celkem starý a myslím že dnes by tenhle problém být už neměl.
Pokud je to tenhle problém, budu se smát ještě hodně dlouho.
nene, pc je stolní a funkce jedním prstem a podobné jsou vypnuté

(hlavně nechápu, že to reaguje čistě náhodně - chvilku to jede bez problémů a pak z ničeho nic to zas dělá ,,psí kusy")
edit: nejedná se ani o nějaké nastavení v "centrum usnadnění"