Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Pokud jste si zcela jist, že ony nálezy AVPTool, nemohou způsobovat popisovaný problém, pak bude patrně nějaká chyba v systému. Můžete ještě vyzkoušet:
1. Nainstalovat původní verzi ovladače a problém s hrou následně řešit na některém herním fóru.
2. Jestliže ani potom nebude systém korektně fungovat, neminá vás minimálně oprava systému.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Zatím to řeším tak, že po nastartování systému spustím Process Explorer, dvojklik na services.exe a ten proces vyberu a dám Suspend. Tím se zastaví.
Starší ovladač nemám. Na podpoře nVidie je jen aktuální driver.
Ale i tak díky za poskytnuté rady.
Tak vše je naráz jinak!
Najednou mi začala blikat na liště u hodin ikonka Aktualizací. Jako vždy jsem povolil systému aby si aktualizace nainstaloval. Jedná se o "Cumulative Security Update for Internet Explorer 8 for Windows 7 for x64-based Systems (KB978207)"
No a po resetu je najednou klid. Žádná aplikace zbytečně CPU nezatěžuje.
Tak teď bych jen rád věděl čím to bylo.