Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
nejspíš poškozený hdd
Moderátor: Moderátoři
nejspíš poškozený hdd
Zdravím,mám problém s hdd,na kterém je schodou náhod i OS.Už 3x mi při zapínání napsal: System disk boot fail(nejsem moc dobrá v angličtině tak mě omluvte za chyby
) ... po resetování vždy naběhne bez problémů.

- sudanec
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Re: nejspíš poškozený hdd
Zdravim,
moze a nemusi to byt chyba disku. Skuste na stranke vyrobcu najst diagnosticke utility, ktore by mohli cosi napovedat. Skuste tiez opravit zavadzac operacneho systemu.
moze a nemusi to byt chyba disku. Skuste na stranke vyrobcu najst diagnosticke utility, ktore by mohli cosi napovedat. Skuste tiez opravit zavadzac operacneho systemu.
eh?sudanec píše:Skuste tiez opravit zavadzac operacneho systemu.

- sudanec
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Zistite si, akej znacky mate disk. To napriklad tak, ze sa na neho pozriete, alebo si to najdete v spravcovi hardwaru. Potom pojdete na stranku vyrobcu a pohladate, ci/ake utility ponuka na diagnostiku diskov.
Tiez mozte skusit (ak bude k dispozicii) nainstalovat aktualny firmware na disk.
Mozte nabootovat instalacku windows 7 a pokusit sa system opravit, ale to asi velmi nepomoze.
Tiez mozte skusit (ak bude k dispozicii) nainstalovat aktualny firmware na disk.
Mozte nabootovat instalacku windows 7 a pokusit sa system opravit, ale to asi velmi nepomoze.
díky,až budu mít chuť,vrhnu se na to a postnu výsledek 

Ad. oprava pomocí instalačky:
Vložte do mechaniky instalační DVD a klikněte na Repair your computer. Jakmile se vám zobrazí další menu, zvolte Startup Repair.

Vložte do mechaniky instalační DVD a klikněte na Repair your computer. Jakmile se vám zobrazí další menu, zvolte Startup Repair.

jo todleto,thx
.... když to sudamec řekl tak odborně,tak sem nevěděla