Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Fan Error :(

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Lůca
Návštěvník
Návštěvník

#1 Příspěvek od Lůca »

Kuk :)
Tak mě tu zase máte:( Už Vás zase musím otravovat:(
Mám notebook IBM, uz podruhé mě zazlobil větráček. Vždy se to stane najednou , začne jít opravdu hlučně,
taková malá motorová pila...:(
Před chvílí se mi uz podruhé stalo to samé, jako poprvé jsem ho ihned vypnula... Ještě asi 3 min. trvalo nez se mi dostáhly aktualizace a notebook se konečně vypnul. Poprvé pomohlo ho nechat tak hodinu , hodinu a půl odpočinout a pak to bylo zase fajn a uz tak 3 měsíce bez problému.
Teď jsem udělala to samé, notebook jsem zapnula, normalne naběhlo to IBM jako při normálním zapnutí a pak na mě šly mdloby. Ukazala se mi tam pouze černá obrazovka a vlevo nahoře napsané "Fan Error" :(
Prosím, že mi neumřel úplně:( Pomůže přeinstalace?

Předem moc děkuji za odpověď :(

Lůca
Návštěvník
Návštěvník

#2 Příspěvek od Lůca »

:( Tak asi vyhořel ...
Chudák ...
Truchlím tu ... On nebyl nový, ale dobré vlastnosti i softwarove i grafika :( a byl tenký,lehký a tak:(
chjou ...

Lůca
Návštěvník
Návštěvník

Re: Fan Error :(

#3 Příspěvek od Lůca »

:) Ten noťas byl původně nefunkční,tento notebook mi opravil taťka...
Tatka opravuje notebooky a popřípadě se mi na to podívá, jestli tedy není shořatý
a jestli je procesor stále funkční ...
Vy jste psal, že nevyhořel - jste mě potěšil ...
Ale s tím větráčkem - jsem chtěla si ho pořídit, ale on se samotný neprodává.
Pouze celé chladící zařízení mi nabídli a to vyjde tak na 2000 Kč prý:(
A to je na to, že mě ten notebook stál pár stovek moc:(
Ale tak taťka se podívá a třeba neumřel tedy uplně, byla bych moc ráda, na tom notebooku
mi moc záleží:(

Lůca
Návštěvník
Návštěvník

Re: Fan Error :(

#4 Příspěvek od Lůca »

Čauko :)
Tak jsem notebook dala taťkovi, ať se na něj podívá...tak procesor je v pořadku, HDD taky...větrácek to bohužel opravdu nevydýchal...tak ted sehnat větrácek, nebo máme doma nějaky ještě taťka rikal, tak mi ho tam dyžtak prizpůsobí:)
Už se těším až ho budu mít zpátky:) Teď mám tedy jiný, ale bohužel, jediné co mi na tomto notebooku vadí, je rozlišení...je tady na výběr poměrne dost rozlišení, ale ty vyšší jsou pro sirokouhlou obrazovku u notebooku a to já nemám... Tak jsem na tom rozlišení 1024* neco (omlouvam se, ale teď nevím) a to je dost blby;)
Jinak děkuji za pomoc, věřím, že se tu zase objevím,
ale doufám, že to nebude až tak moc brzo...:D
Děkuji :-*

Odpovědět