Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Jděte do Ovládacích Panelů, rozklikněte Systém, přejděte na záložku Upřesnit, kde je nadpis Spouštění a zotavení systému.
Tam by to v dolní části mělo vypadat jako u mě. [obrázek]
Poté, až se Vám to stane, modrá obrazovka zůstane viset déle, přečtete si to + uploadněte všechny soubory z C:\Windows\Minidump např. na www.leteckaposta.cz - já Vám je přezkoumám, co způsobuje ty pády.
Tak už jsem tu. Zatím otestujte třeba na virustotalu ovladač atapi.sys. Vypadá to, že je napaden. Za chvíli vám řeknu víc. Dále tu vidím zavedený podezřelý ovladač 5r7991pz.sys, který je ve složce C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Temp\5r7991pz.sys
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
MiliNess píše:Tak už jsem tu. Zatím otestujte třeba na virustotalu ovladač . Vypadá to, že je napaden. Za chvíli vám řeknu víc. Dále tu vidím zavedený podezřelý ovladač 5r7991pz.sys, který je ve složce C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Temp\5r7991pz.sys
dobrý večer ..jsem amater tak mějte trpělivost se mnou prosím..
-kde najdu ten ovladač atapi.sys
Jo jo, už je to tak. K chybě došlo při pokusu ovladače portu IDE/ATAPI o zápis nebo čtení z nějakého IDE zařízení (disk, CD ROM). Tento ovladač bývá častým terčem malwaru.
Najdete ho ve složce Windows\system32\drivers
Ten ovladač 5r7991pz.sys nenajdete, jelikož mění jméno image souboru. Může to být ale součást některého softu, co jste použil (třeba combofixu).
Naposledy upravil(a) MiliNess dne 18 led 2010 23:09, celkem upraveno 1 x.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
MiliNess píše:Jo jo, už je to tak. K chybě došlo při pokusu ovladače portu IDE/ATAPI o zápis nebo čtení z nějakého IDE zařízení (disk, CD ROM). Tento ovladač bývá častým terčem malwaru.
tak tomu nerozumím vůbec...
ten ovladač jsem našel a už testuji..pak sem vložím odkaz
MiliNess píše:Bude to chtít ještě pořádně pročistit, na to ale nejsem velký machr. Budeme muset počkat na některého z kolegů.
jj chápu..zatím nějak funguji..
nemáte aspoň nějakou radu jak se zbavit položek po odstranění - odinstalování programů - v přidat nebo odebrat programy??
nějak špatně jsem odinstaloval microsoft office a ted se nemůžu zbavit těch položek v přidat nebo odebrat
capture_01182010_232311.jpg (90.09 KiB) Zobrazeno 1733 x