Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

KIS 2010

Moderátoři: james008, JaRon, Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Zpráva
Autor
mahajana
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

KIS 2010

#1 Příspěvek od mahajana »

Ahoj všem :) nevíte prosím někdo kdo vlastni KIS 2010 jak vypnout to OTRAVNÉ AUTOMATICKÉ SKENOVÁNÍ ROOTKITŮ NA POZADÍ v KIS 2010 :???:

vono to prostě vypnout nejde :boxed:

tak sem se mrknul na foru kaspersky a je to napevno vypnout to nejde :closed:

mahajana
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

Re: KIS 2010

#2 Příspěvek od mahajana »

Protože po nedávném update je problém zpátky mám tu řešeni pro ty které to taky štve :!: :)

Uplne vypnuti AUTOMATICKÉ SKENOVÁNÍ ROOTKITŮ NA POZADÍ

1.stahnout balíček(32 bit system)+extract někam :D http://leteckaposta.cz/203267879
2.vypnout sebeochranu v KIS 2010 (nastavení-->>možnosti)
3.uplně vypnout KIS 2010
4.klik na reg souborek vypnout-->potvrdit
5.zapnout KIS 2010-->>zapnout sebeochranu-->>restart PC
---------------------
6.souborek zapnout (snad nemusím vysvětlovat) dela se uplne stejne :wink:
:all_coholic:
Naposledy upravil(a) mahajana dne 31 kvě 2010 08:18, celkem upraveno 1 x.

radek178
Návštěvník
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od radek178 »

Mam pocit, ze to slo vypnout v nejakym skinu, ale nevzpomenu si na to 100%. Jinak nechapu, proc ti to vadi. jde o par minut, nez KIS dojede testik.

james008
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od james008 »

Je treba dodat... ze toto se uzivatelum DURAZNE NEDOPORUCUJE jelikoz tim deaktivuji dulezitou
soucast ochrany baliku KIS, ktery pak neni plnohodnotnym. KDo to chce ci potrebuje
muze tak cinit pouze na sve riziko s vedomim a upozornenim na fakt, ze jeho pc
muze byt v jiste nevhodne konstalaci jednoduseji napadeno ;-)
Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek Jsem v >>Obrázek :-)
Obrázek
Obrázek Obrázek
Pravidla fóra a Důležité informace <> Tipy & Triky & Návody
Pokud me potrebujete na nejake aktivity nesouvisejici s forem,
ma domaci stranka je zde: http://www.james008.net

mahajana
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#5 Příspěvek od mahajana »

:) Souhlasím i nesouhlasím.

Po nedavnem update KIS pak nasledoval restart se stalo:

1.po kazdem restartu PC-->>AUTOMATICKÉ SKENOVÁNÍ ROOTKITŮ NA POZADÍ
2.skoro po kazdem update KIS-->>AUTOMATICKÉ SKENOVÁNÍ ROOTKITŮ NA POZADÍ
3.cas skenovani predtim 5-8 minut po update kolem 30 minut + - :shock:
4.kdyz dam sam rucne Spustit uplnou kontrolu provede se vcetne rootkitu a to me osobne staci :)

james008
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od james008 »

mahajana píše::) Souhlasím i nesouhlasím.

Po nedavnem update KIS pak nasledoval restart se stalo:

1.po kazdem restartu PC-->>AUTOMATICKÉ SKENOVÁNÍ ROOTKITŮ NA POZADÍ
2.skoro po kazdem update KIS-->>AUTOMATICKÉ SKENOVÁNÍ ROOTKITŮ NA POZADÍ
3.cas skenovani predtim 5-8 minut po update kolem 30 minut + - :shock:
4.kdyz dam sam rucne Spustit uplnou kontrolu provede se vcetne rootkitu a to me osobne staci :)
Musite chapat ze nazory zde nejsou jen pro vas ale i pro ostatni.. z toho duvodu jsem dal vseobecny dodatek.
Drtiva vetsina lidi si nedela rucni scany, nebo to flaka a tak je dana polozka pro ne KRITICKA.
Vam jsem jen sdelil ze si zvysujete nebezpecnost stroje..protoze clovek zapomina ci mysli se,
a tohle je v temer kazdem software prave proto..aby jste se o to nemusel tolik starat.
Pokud je problem s delkou scanu, tak lze spise vseobecne doporucit pockat tu chvili
nez si to vyrobce vsimne a opravi, nebo nejlepe aby jste jako majitel licence napsal na support
a pomohl touto informaci i ostatnim vzdy kdyz nejaky problem obevite. Ja jsem toto bohuzel
zatim u nikoho nesledoval, takze mozna pujde o problem pouze konkretni a vas, a muze se vazat
i na jiny software, ktrery problem KISU zpusobuje, nedejboze na nejakou novou nakazu....
popr. na to ze necim vytezujete disk ci CPU tak ze scan trva z tohoto duvodu dele. :-)

Nechte si u kolegu v radne sekci overit log z rsitu pro jistotu. Tak se daji odhalit i kolidace
ruznych sw ;-)
Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek Jsem v >>Obrázek :-)
Obrázek
Obrázek Obrázek
Pravidla fóra a Důležité informace <> Tipy & Triky & Návody
Pokud me potrebujete na nejake aktivity nesouvisejici s forem,
ma domaci stranka je zde: http://www.james008.net

mahajana
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#7 Příspěvek od mahajana »

Drtiva vetsina lidi si nedela rucni scany, nebo to flaka a tak je dana polozka pro ne KRITICKA. :arrow:presne proto ten muj naprosty souhlas :!:

Apropo berusku v systemu opravdu zadnou nemam :turned: tento problem AUTOMATICKÉ SKENOVÁNÍ ROOTKITŮ NA POZADÍ se po tom nedavnem update KIS kterej vyzadoval restart PC se ihned zacal resit na foru kaspersky vcetne podpory Kaspersky Lab a resi se dodnes :!: Jedina funkni rada moderatoru na foru je tuhle funkci vypnout dokud to neopravi v Kaspersky Lab :boxed:

radek178
Návštěvník
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od radek178 »

Nemas nahodou KIS nejak cracknutej? Ja s tim nemam absolutne zadny problem a mam KIS na 3 PC. NIkde to nedela problem a uz vubec to neskenuje 30 minut. Sken je hotovej za par minut, v zadnym pripade se nespousti po kazdym updatu (navic mam nastaveny manualni update na 1x/h), vsiml bych si toho. Na partition C mam 70GB dat a rootkit sken je za par minut hotovej, protoze logicky neprochazi cely disk.

mahajana
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#9 Příspěvek od mahajana »

radek178 píše:Nemas nahodou KIS nejak cracknutej? Ja s tim nemam absolutne zadny problem a mam KIS na 3 PC. NIkde to nedela problem a uz vubec to neskenuje 30 minut. Sken je hotovej za par minut, v zadnym pripade se nespousti po kazdym updatu (navic mam nastaveny manualni update na 1x/h), vsiml bych si toho. Na partition C mam 70GB dat a rootkit sken je za par minut hotovej, protoze logicky neprochazi cely disk.

NE KIS nemam crack! legal ciselko :) Vono se tady nejedna o kazdej system o tom kecaj aj na foru kaspersky je to cele neake divne :o
Ale jak rikam na mem PC to zacalo ihned delat po tom update :roll: takze sam to nechapu :idea:

GÓÓÓÓÓÓÓÓÓL :all_coholic: :lol: :oops:

Čarls
Přítel fóra
Přítel fóra

#10 Příspěvek od Čarls »

Je zde také funkce a možnost jako v 2009 vrátit se k předchozí databázi a počkat na další aktualizaci
nebo spustit ručně aktualizaci chyba může být už opravena
Je otázka v jaké sestavení se toto stane a jakou verzi 2010 máte nainstalovanou
http://www.kaspersky.cz/pages/downloads Kaspersky Internet Security 2010 - česká verze (již obsahuje Critical Fix 2) *
Takže doporučuji zaktualizovat program stažením poslední verze

Obrázek
Nikdo není dobrý náhodně,ctnosti je třeba se učit.
SENECA

mahajana
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#11 Příspěvek od mahajana »

mam uplne posledni KIS Version 2010 (9.0.0.736) CZ http://www.kaspersky.com/kis_latest_versions :)
no a v kis 2010 je update oproti 2009 trosku jinej :arcisit: nejde tam vypnout nevim uz jak se tomu rikalo ve 2009 :idea: update (motoru) komponentu :idea:

Čarls
Přítel fóra
Přítel fóra

#12 Příspěvek od Čarls »

Takže vy používáte českou nebo anglickou verzi ? pokud českou zkuste ji stahnou z odkazu výše
Já používám Xp a a zustal jsem u 2009 sedí mi víc než 2010
Být váma zkusil bych tento bug řešit odinstalací stávající verze , vyčištění Pc od Kis a následnou novou instalací Kis staženou odsud http://www.kaspersky.cz/pages/downloads
Přímý stažení http://ftp.kaspersky.com/products/czech ... .736cs.exe
Toto je z dom. str. Kasperský odkud jste stahoval vy http://www.kaspersky.com/kis_latest_ver ... =206911349
SENECA

mahajana
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#13 Příspěvek od mahajana »

mam ceskou uplne tu posledni KIS Version 2010 (9.0.0.736 Critical Fix 2) stahnutou na origos webu kaspersky.com

udelal sem pokusek par dnu zpatky:odinstaloval KIS-->projel kis removerem--instal kis 2010 a nechal sem tam par hodin starej update!!
vse slapalo v poho do te doby jak sem udelal update+restart a pak to zase zacalo :arcisit: pak sem se nasral a rucne to vypnul :lol: :oops:

jinak system mam XP SP3

Čarls
Přítel fóra
Přítel fóra

#14 Příspěvek od Čarls »

Takže nezbývá než čekat až se s tím kasperský popere jak jsem psal 2010 mi nesedí mám raději 2009

Jinak zde je jak se vrátit k předchozí databázi
Roll back to the previous databases

http://support.kaspersky.com/kis2010/up ... =208280457

Obrázek
Naposledy upravil(a) Čarls dne 18 kvě 2010 20:59, celkem upraveno 1 x.
SENECA

mahajana
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#15 Příspěvek od mahajana »

Čarls píše:Takže nezbývá než čekat až se s tím kasperský popere jak jsem psal 2010 mi nesedí mám raději 2009
:wink: jinak take sem potomhle(a jine mensi problemy) resil velke dilema 2009 nebo 2010 nakonec tesne zvitezila 2010 kis :) A cekam na leto kdy vyjde kis 2011 :happy: ta opravuje tunu chyb 2010 :turned:

Odpovědět