Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

zemřel mi počítač

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
importoil
Návštěvník
Návštěvník

zemřel mi počítač

#1 Příspěvek od importoil »

Mám drobný problém. Na domácím počítači byly děti skoro celý den, já jsem k němu přišel až večer a chtěl jsem jej vypnout. Monitor byl černý ( tvářil se jako vypnutý do stby modu ). Počítač svítil jako zapnutý. Zahýbal jsem myší a ono nic. Nešlo udělat nic jiného než vypnout počítač natvrdo.
Po tomto se mi již nepodařilo zapnout počítač. Tedy ne tak aby se dalo něco dělat. Vždy nastaroval, krásně chladil, ale monitor stále hlásil že ne má signál. Vložil jsem záchrané DVD z chipu a nezměnilo se nic. Tak jsem si řekl, že asi odešla grafika. Půjčil jsem si novou grafickou kartu a ono stále nic.
Tak nevím jestli mám již počítač vyhodit nebo co mám dělat. Při tom se vše tváří, že počítač je plně funkční, bluetooth bliká, světýlka svítí, ale nedá se ovládat, monitor nic nedělá a já si připadám jako trouba...

JaRon
Moderátor
Moderátor

Re: zemřel mi počítač

#2 Příspěvek od JaRon »

no povedal by som, ze ten problem je skor vacsi :)
vies vylucit, moznost ze Ti odisiel monitor ?
ak ano, ostavaju dve moznosti - bud je vadny zdroj, alebo motherboard ,,,
FRST |ADWCleaner |MBAM |CCleaner |AVPTool

V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum
https://platba.viry.cz/payment/

betinka
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od betinka »

Presne to isté robilo mne, keď sme po dlhšej dobe (asi po týždni) zapli počítač. Tak teraz už veľmi neviem, nejak sme to reštartovávali a pritláčali káble (myslím, že pomohlo pritlačenie kábla k monitoru a následne tvrdý reštart), a potom to konečne nabehlo. U nás vtedy ani nemalo čo odísť. Všetko malo iba tak okolo pol roka... Za pokus to stojí :wink:
Obrázek
Obrázek
"Ak nechceš vírusy, nestačí ti antivírus, firewall, antispyware..., dôležitý je hlavne rozum."
Ale potom neviem kde je chyba :D

stell
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od stell »

temu presuvam do Všehochuť,,
Dôležité informácie.
NEŠLAPE Vám počítač?
Je zavirovaný? Šlape pomalu? Nefunguje program? Problém s instalací?
Využíjte služby vzdálené pomoci!
Obrázek
e-mail: stell(zavináč)forum.viry.cz
Thanks! Vďaka!

Obrázek

importoil
Návštěvník
Návštěvník

#5 Příspěvek od importoil »

betinka píše:Presne to isté robilo mne, keď sme po dlhšej dobe (asi po týždni) zapli počítač. Tak teraz už veľmi neviem, nejak sme to reštartovávali a pritláčali káble (myslím, že pomohlo pritlačenie kábla k monitoru a následne tvrdý reštart), a potom to konečne nabehlo. U nás vtedy ani nemalo čo odísť. Všetko malo iba tak okolo pol roka... Za pokus to stojí :wink:
I ten můj není žádný stařeček, ale jak se říká starý musí a mladý může... :)

Tkaloun
Návštěvník
Návštěvník

#6 Příspěvek od Tkaloun »

importoil píše:Mám drobný problém....
Ahoj,mám doma už taky docela starce a tento problém co tu popisuješ se mi sem tam stává.Jednou je řešením očistit kontakty na grafické kartě,pak zase na ramkách,další je smrt jedné z DVD mechanik,nebo smrt starého HDD v šuplíku atd... přitom si zrovna komp profouknu od prachu,hlavně chladič na procáku...možností je hodně,neboj se a pust se do zkoumání.Postupně odpojuj věci připojený k základní desce a když comp naběhne,tak to byla ta naposledy odpojená věc.Dělám to taky tak. tkaloun

p.s. ...aneb-kdo se bojí,sere v síni .....a svádí to na kocoura... :mrgreen:

Odpovědět