Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
system security
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
-
- Návštěvník
system security
tato tema sem asi moc nepatri , lebo sa mi neda ani spravit log....uz niake 2 dni mam problem , zacal mi niaky antivirusovy program pisat ze mam niake virusi na pocitaci , ten program sa vola System Security....od vtedy mi nejde nic pustit
, pretoze mi pise ze na kazdom subore mam virus...a neviem ako sa mam toho zbavit , ked mi nejde ani nic pustit....prosim o pomoc...vopred dakujem

- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: system security
Zkuste dát log z ComboFix z nouz. režimu.
Stahnete a ulozte nejlepe na plochu ComboFix: http://download.bleepingcomputer.com/sUBs/ComboFix.exe
pote spustte aplikaci pod uctem s administratorskym opravnenim
hned po startu se zobrazi obrazovka s licencnimi podminkami, pokracujte kliknutim na tlacitko Ano.
v klidu si postavte na kafe (cela akce trva cca. 5-10 minut, nekdy i dele - dle toho, o jak rychly stroj se jedna a kolika soubory se skener bude muset prodirat), behem skenu se nepokousejte spoustet zadne jine aplikace ani nic jineho
behem skenovani nepropadejte panice, vas stroj muze byt restartovan (predevsim pri prvni aplikaci skeneru)
upozorneni: pokud pouzivate antispyware s rezidentnim stitem, prepnete jeho rezidentni stit do Install Mode, pripadne jej po dobu skenu uplne deaktivujte, protoze dochazi pri skenu a vymazu pripadneho malware k nezadoucim kolizim s rezidentem antispyware
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
-
- Návštěvník
lenze problem je v tom ze mi nejde pustit ziadny program , aj teraz pisem z ineho pocitaca
Omlouvám se za vstup
Combofix přejmenujte třeba na cokoli.exe a spustte, když ani to nepomůže, zkuste ho spustit v nouzovém režimu
Combofix přejmenujte třeba na cokoli.exe a spustte, když ani to nepomůže, zkuste ho spustit v nouzovém režimu
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data

Chcete podpořit naše forum? Informace zde

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
S tímto "antivirákem" jsem se právě dopral. Měl jsem úplně stejný problém. Tento program se tváří jako antivirus, běžný uživatel může zpanikařit, ale je natolik agresivní - změna pracovní plochy, vyskakování tabulek atd. že je jasné, že s antivirusovým programem nemá moc co společného, spíše je to jeho pravý opak, tedy s nějvětší pravděpodobností vir
Řešení je následující: do Windowsu se dostanete, ale nejdou spouštět programy atd., věčné otravování s vyskakující okny... Na ploše se vám objevily dvě nevyžádané ikony - zajímat nás bude System Security 2009. Při kliknutím pravým tlačítkem myši na ikonu (zástupce) a zvolení záložky vlastnosti, zjistíme cestu k viru. Spusťte průzkumníka, vyberte C:, Document and Settings, All Users, Data aplikací, složka 1125234 - zde je zmíneny soubor (ikonka zeleného štítu), který však nejde smazat. Přejmenovat ale jde. Jakmile prejmenujete soubor, jedno jak, odstrihnete k nemu cestu. Pri restartovani PC by uz vse melo fungovat. Soubor jde nasledne smazat. Rozhodne je ale dobre pote pouzit skutecny antivir a prozkoumat cely pocitac.
Nejsem odborník, nevím co všechno zmíněný vir může způsobit, jestli je úplně pryč nebo po něm ještě něco zbylo, o co vlastně vůbec jde. Každopádně pro mě nepříjemná zkušenost a takový velký otázník.

Řešení je následující: do Windowsu se dostanete, ale nejdou spouštět programy atd., věčné otravování s vyskakující okny... Na ploše se vám objevily dvě nevyžádané ikony - zajímat nás bude System Security 2009. Při kliknutím pravým tlačítkem myši na ikonu (zástupce) a zvolení záložky vlastnosti, zjistíme cestu k viru. Spusťte průzkumníka, vyberte C:, Document and Settings, All Users, Data aplikací, složka 1125234 - zde je zmíneny soubor (ikonka zeleného štítu), který však nejde smazat. Přejmenovat ale jde. Jakmile prejmenujete soubor, jedno jak, odstrihnete k nemu cestu. Pri restartovani PC by uz vse melo fungovat. Soubor jde nasledne smazat. Rozhodne je ale dobre pote pouzit skutecny antivir a prozkoumat cely pocitac.
Nejsem odborník, nevím co všechno zmíněný vir může způsobit, jestli je úplně pryč nebo po něm ještě něco zbylo, o co vlastně vůbec jde. Každopádně pro mě nepříjemná zkušenost a takový velký otázník.
Takže je to jasný. Jedná se o parazit, spyware , který chce získat vaše peníze. Více zde: http://www.2-spyware.com/remove-system-security.html
System Security jsem měl v PC taky.To jsem ještě neměl známost s žádnými mazacími programy jako je ComboFix.Fungoval mi jen internet explorer a jinak to všechno blokovalo a psalo to že tam mám plno virů.Vyřešil jsem to jednoduše : Zapnete aplikaci Obnovení systému a obnovíte systém do doby pře tím než jste si nanstalovali System Security.Mě PC potom normálně fungoval a po System Security tam nezbylo vůbec nic.
Lenovo ThinkPad T440p
Intel Core i7 4700MQ 3,4 GHz, 16 GB RAM
openSUSE Leap 15.1 KDE
Intel Core i7 4700MQ 3,4 GHz, 16 GB RAM
openSUSE Leap 15.1 KDE
- stell
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
robert333Napsal: čtv čer 18, 2009 7:34 am
Zdravim
Netusim ze preco tu odpovedas na 3-roky stary topic.
To co pises obnova systemu mozno platilo este v roku 2009, dnes uz to je minulost.
Pochopte prosim, ze system Security, a vsetky falosne programy uz instaluju aj Rookita napr. ZeroAccess,,Tento rootkit ukonci akykolvek proces, aj obnovu, a ak by sa aj podarilo obnovit system, Rootkit moze infikovat aj MBR, takze obnova je nanic..
Prosim Moda zamknut temu.