Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Nod32 v.4 skusobna verzia nejde odinstalovat

Moderátoři: james008, JaRon, Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
iuloo
Návštěvník
Návštěvník

Nod32 v.4 skusobna verzia nejde odinstalovat

#1 Příspěvek od iuloo »

Zdravim.
Mam na pocitaci naistalovanu v.4 Eset Nod32 antivirus.
Je to trial verzia na 30 dní. Počítač som teraz nejakú chvíľu nepoužíval a keď som sa opäť zapojil, tak licencia antivíru mi vypršala. Chcel som ho teda odinštalovať, no v ponuke programov mi Nod32 nezobrazilo. Skusil som ho odinštalovať cez CCleaner, ale ani tam mi ho nezobrazilo ako nainštalovaný.
Najprv som šiel do ponuky štart, kde je menu Programy/Eset/Antivirus/Odinštalovať. Po kliknutí na odinštalovať mi ukázalo tabulku Windows Installer- "Tato akce je platná pouze u produktů, které jsou momentálně nainstalovány."
Potom som opäť skúsil stiahnuť testovaciu verziu na 30 dní, niekde som čítal, že počas inštalácie sa ponúkne možnosť odinštalovať starší produkt. Túto možnosť mi tam ale neponúklo, inštalácia začala od začiatku a prišla až k bodu, kde mi napísalo "Inštalačná služba nemôže z dôvodu nedostatočných oprávnení upraviť súbor C:/Program Files/ESET/ESET NOD32 Antivirus/msvcp80.dll." a možnosti Storno, Opakovať a Ignorovať. Ani jedna z možností nikam neviedla.
Viete mi poradiť, ako NOD32 normálne odinštalovať?

Díky moc.

S pozdravom

Julo

Efendi
Návštěvník
Návštěvník

Re: Nod32 v.4 skusobna verzia nejde odinstalovat

#2 Příspěvek od Efendi »

Zdravím.Tady jsem našel odkaz. Třeba Vám to pomůže.http://www.tiparna.cz/2008110001-antivi ... od32-.html

iuloo
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od iuloo »

zdravim...
dik za tip.. skusal som to, ale v navode je napisane, aby som ukoncil procesy ekrn.exe a egui.exe..
egui.exe spusteny nemam a ekrn. exe nejde ukoncit, pise mi to, ze pristup byl odepren...
co s tym??

iuloo
Návštěvník
Návštěvník

#4 Příspěvek od iuloo »

ok...
proces som prechcal tak, ze som zapol windows v nudzovom rezime, ekrn.exe sa nenatiahlo a vtedy som pustil EsetEliminator.
Vsetko prebehlo, restart...
Potom som dal instalovat Nod32 skusobnu 30 dennu verziu...už v normálnom režime.
A doslo to po tabulku, kde mi napisalo...
"Nie je možné zapísať hodnotu Name do kľúča \Software\ESET\ESET Security\CurrentVersion\Scheduler\1. Presvedčte sa, či máte ku kľúču dostatočný prístup, alebo sa obráťte na pracovníkov odbornej pomoci." A pod tým opäť 3 možnosti.. Storno, Opakovať, Ignorovať, a ani jedna možnosť opäť nikam neviedla. Po stlačení Ignorovať mi ukázalo podobnú tabuľku, opäť bez možnosti zmeny Name v kľúči....

Čo mám robiť?

a ešte jedna vec.. pri spustení počítača mi píše Výstrahu systému Windows, že Nod32 je pravdepodobne zastaralý.. Takže musí byť ešte nenakým spôsob zapísaný vo Windows-och.

sudanec
VIP
VIP
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od sudanec »

Eset Eliminator je naprogramovany na odstranenie starsej verzie, nie stvorky. To bude vediet az Rafazon, ktory bude o tuto funkciu obohateny v priebehu buduceho tyzdna:
http://james008.net/rafazon/

takze ak vam to velmi neponahla, skuste pockat..
Obrázek

iuloo
Návštěvník
Návštěvník

#6 Příspěvek od iuloo »

no pokial neexistuje ina moznost, samozrejme, ze budem musiet pockat...

ale rad by som to vyriesil predtym, ak by bolo mozne...
a co sa tyka EsetEliminatoru, tak nieco spravit musel, pretoze proces ekrn.exe mi uz nespusta...
v kazdom pripade, ak by to slo, privitam pomoc aj skorej, ak nie, pockam do buduceho tyzdna...

dakujem

sudanec
VIP
VIP
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od sudanec »

proces ekrn totiz bol aj v starsich verziach, teda ESS Eliminator ho zrusil, ale ostalo tam vsetko, co je v stvorke a nebolo v trojke.
Obrázek

iuloo
Návštěvník
Návštěvník

#8 Příspěvek od iuloo »

zdravim...len som sa chcel spytat, ci neexistuje ina cesta ako opravit odinstalovanie nodu, kedze rafazon nie je aktivny...
dakujem

sudanec
VIP
VIP
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od sudanec »

Poslite mi do SZ vas e-mail, poslem vam dnes v noci link na skusobnu verziu, ktora to vie.
Obrázek

Lapko
Návštěvník
Návštěvník

#10 Příspěvek od Lapko »

Zdravim. Prečital som si to tu a mam uplne rovnaky problem ako kolega. Ako to vypada z Rafazo Alpha2 ???
Dakujem za pomoc.

sudanec
VIP
VIP
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od sudanec »

Rafazon plne funkcny bude po lete. Teraz si mozte od Jamesa z webu stiahnut akurat skusobnu verziu, funguje v nej odstranenie NODu len na winXP.
Obrázek

Odpovědět