dakujem

Moderátor: Moderátoři
Tak to bych se hádal!ZoneAlarm je podla mna urcite lepsie riesenie ako Kerioa funkcnejsie ako Comodo.
Tak sa hadajArcisit píše:Tak to bych se hádal!ZoneAlarm je podla mna urcite lepsie riesenie ako Kerioa funkcnejsie ako Comodo.
Tohle se mi stalo při přechodu mezi hodně změněnejma verzema a je to docela logický srovnal bych to s dnešníma rádoby cool Vistama - taky tam nejde vše co jde na XP že?Navíc mám se zálohama Fw spíš negativní zkušenosti měl jsem tam totiž pravidla i pro aplikace co už měly novější verze a nebo jsem je neměl vůbec z hlediska bezpečnosti se to pokud vím nedoporučuje mít pravidla pro Ghost aplikace.odkedy ho ma Sunbelt, nefunguje korektne zalohovanie a obnovovanie nastaveni
Bežný uživatel tohle přeci řeší filtrováním reklam v prohlížeči ala ADBLOCK a element hiding helper-odkedy ho ma Sunbelt, nefunguje korektne filtrovanie reklam
odkedy ho ma Sunbelt, nefunguje korektne filtrovanie www - kopec ludom sa to zacykli a robi srandy
Proč to řešit v Chrome?Ta podporu tisíců rozšíření ti nevyhovuje?Hej, som ten, komu nejde firefoxa v Chrome sa to riesi dost blbo.. tak ci tak, ked to uz raz ten firewall ma mat, tak nech to ma funkcne, alebo nema.