Děkujeme pěkně.toki píše:fakt najlepsie forum...vzdy ochotne poradite...to sa mi na vas velmi paci...nie ste ziadne becka, pretoze viete fakt vo vsetkom poradit..
LEN TAK DALEJ!!!
Baví nás to a snažíme se.

Moderátor: Moderátoři
Děkujeme pěkně.toki píše:fakt najlepsie forum...vzdy ochotne poradite...to sa mi na vas velmi paci...nie ste ziadne becka, pretoze viete fakt vo vsetkom poradit..
LEN TAK DALEJ!!!

Chcete se stát vzorným návštěvníkem? Podrobnosti naleznete ZDE.
 Chcete se stát vzorným návštěvníkem? Podrobnosti naleznete ZDE. VIRY řešte zde na fóru, pokud máte technický dotaz či dotaz související s chodem fóra, pište na iwi(zavináč)forum.viry.cz
 VIRY řešte zde na fóru, pokud máte technický dotaz či dotaz související s chodem fóra, pište na iwi(zavináč)forum.viry.cz pomohla Vám moje rada? podpořte fórum smskou, přes SuperCash nebo nově přes PayPal
 pomohla Vám moje rada? podpořte fórum smskou, přes SuperCash nebo nově přes PayPal 

.. odpovedel jsem > pon zář 08, 2008 9:56 pm
 .. odpovedel jsem > pon zář 08, 2008 9:56 pm

Jsem v >>
 Jsem v >> 

... fakt.. Virusy dostavaju na frnak od vas
... fakt.. Virusy dostavaju na frnak od vas  

Informácie o nej nájdete tu:  >> BOTNETY  <<
 Informácie o nej nájdete tu:  >> BOTNETY  <<  Hľadáme nové posily do nášej CyberSecurity UNIT jednotky. Viac informácií o tom, čo to obnáša a ako sa pripojiť nájdete tu: >> CyberSecurity UNIT  <<
  Hľadáme nové posily do nášej CyberSecurity UNIT jednotky. Viac informácií o tom, čo to obnáša a ako sa pripojiť nájdete tu: >> CyberSecurity UNIT  << 

Chcete se stát vzorným návštěvníkem? Podrobnosti naleznete ZDE.
 Chcete se stát vzorným návštěvníkem? Podrobnosti naleznete ZDE. VIRY řešte zde na fóru, pokud máte technický dotaz či dotaz související s chodem fóra, pište na iwi(zavináč)forum.viry.cz
 VIRY řešte zde na fóru, pokud máte technický dotaz či dotaz související s chodem fóra, pište na iwi(zavináč)forum.viry.cz pomohla Vám moje rada? podpořte fórum smskou, přes SuperCash nebo nově přes PayPal
 pomohla Vám moje rada? podpořte fórum smskou, přes SuperCash nebo nově přes PayPal