Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
mafka píše:tak sem zkusil ty vyjímky v tom windowsáckým firewallu ale tam už to bylo dávno povolený a v těch aplikacích tam tak sem tam našel tu chybu a u ní bylo napsáno toto
Chybující aplikace icqlite.exe, verze 20.52.2587.0, chybující modul unknown, verze 0.0.0.0, adresa chyby 0x00de03f3.
no na těch odkazech toho moc nebylo ale velice děkuju za výdrž protože tohle nemá s virama co dělat jenom mi to nejede od doby co sem nainstaloval kerio a nod tak už to necháme být, snad se máma kvůli tomu nezblázní ikdyž to vydržela hrát 4 hodiny denně
mafka píše:no na těch odkazech toho moc nebylo ale velice děkuju za výdrž protože tohle nemá s virama co dělat jenom mi to nejede od doby co sem nainstaloval kerio a nod tak už to necháme být, snad se máma kvůli tomu nezblázní ikdyž to vydržela hrát 4 hodiny denně
Takže Kerio bych odinstaloval a dal tam http://www.filehippo.com/download_comodo/2252/
Myslím že by vám to mohlo vyřešit problém protože problém bude v keriu
Je otázka kde ještě vydržte zkusím kamarády.
Nikdo není dobrý náhodně,ctnosti je třeba se učit.
SENECA
tak sem si to přečetl protože kerio sem si instaloval když mi to poradil kamarád...ten import proběhl v pohodě ale strašně mě štve že mi strašně často ted vyskakují okna s příchodem dat a furt musím odklikávat "povolit"
mafka píše:tak sem si to přečetl protože kerio sem si instaloval když mi to poradil kamarád...ten import proběhl v pohodě ale strašně mě štve že mi strašně často ted vyskakují okna s příchodem dat a furt musím odklikávat "povolit"
Jo, je to dole.
Importovanim pravidiel ste odstranili povodne preddefinovane pravidla (preto je tam ta poznamka, ze to odporucam importovat na novu instalaciu). Teda staci, ked dole zaskrtnete "vytvorit pravidlo"
nie nutne..
problem s icq pretrvava?
Na to, aby ste stale nemuseli nieco odsuhlasovat, je tam dole v tom okne vzdy Vytvorit pravidlo, alebo pripadne este nizsie, Vytvorit pravidlo rozsireneho paketoveho filtru, to staci zaskrtnut