Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
ochrana firefoxu
Moderátor: Moderátoři
ochrana firefoxu
Dobrý den chci se poradit s odbornikama ,po letech jsem se znovu vrátil k firefoxu ,v nastavení jsem se dival že ma zabudovanou pokročilou ochranu proti sledováni a taky ochranu malwaru webovycvh stránek ,chci se zeptat je ta ochrana dostatečná nebo mám nainstalovat doplněk malwarebytes secure browser
- Rudy
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
Re: ochrana firefoxu
Zdravím!
Toto je víceméně věc, která záleží na uživateli. MBAM secure browser je určité posílení ochrany prohlížeče. Když se na věc podíváte z druhé strany, bude záležet na antiviru (jeho kvalitě) a na tom, na jeké weby přistupujete. Navíc sám FF má jistou ochranu již zabudovanou v sobě. Pokud proužíváte internet na běžné prohlížení, asi třeba nebude (byla by to jen další zátěž systému). Pokud ovšem chdíte na péčka, cracky a další "temná" zákoutí inzernetu, potom bych ochranu posílil. Je to jen můj osobní názor, někdo jiný by vám poradil možná jinak. Tady platí: kolik lidí, tolik názorů.
Toto je víceméně věc, která záleží na uživateli. MBAM secure browser je určité posílení ochrany prohlížeče. Když se na věc podíváte z druhé strany, bude záležet na antiviru (jeho kvalitě) a na tom, na jeké weby přistupujete. Navíc sám FF má jistou ochranu již zabudovanou v sobě. Pokud proužíváte internet na běžné prohlížení, asi třeba nebude (byla by to jen další zátěž systému). Pokud ovšem chdíte na péčka, cracky a další "temná" zákoutí inzernetu, potom bych ochranu posílil. Je to jen můj osobní názor, někdo jiný by vám poradil možná jinak. Tady platí: kolik lidí, tolik názorů.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Navštivte:

Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
mám stranku kde se každy den přidavaji nove infikovane weby tak si řikam otestuju to a norton všechno zablokoval tak ani neni potřeba nějake doplnky k prohlížeči ,ja se po 20 letech vrátil k testováni tohle mě neskutečne bavilo testovat viry a zapisovat si kolik toho ruzny antivir detektoval nebo jsem si do testovacího notasu natahal hromadu adwaru a pak jsem testoval jaky antispyware toho nejvic najde nejvíc se mi libil pc tools spyware doctor ktereho pak norton koupil a integroval ho do sveho antiviru taky nezapomenu na panda internet security to byly paradni časy ještě na windowsu xp
- Rudy
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
Jo, to je možné. Jenže od časů WinXP jsme se přece jen trochu vzdálili. Dnes se již zaměřují viry a spyware na jiné věci, než tehdy. Dnes pořádně funguje jen to, co svému autorovi vynáší. Aneb o peníze jde vždy až v první řadě
. Doba malware, která ničí systém, nebo dokonce souborové viry, už je dávno pryč. 
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Navštivte:
Navštivte:

Přispějete na provoz fóra?