Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Stale spominam na viry.cz :)

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Vvirik
Návštěvník
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

Stale spominam na viry.cz :)

#1 Příspěvek od Vvirik »

Ahojte, rad by som nechal odkaz, zrejme najme Rudymu, ktory to stale taha. Je to uz 20 rokov co som tu fungoval aj ako oficialny radca a moderator, pametam cevrika[a tusim aj jeho papagajov] (ktory odstranil moj rootkit, vyhorel mu byt, a potom som sa naucil vsetko o virusoch vtej dobe a zacal pomahat druhym tiezD), smrtelnika, iwy, igiho, aj rudyho a mnoho dalsich :D Boli to super casy :)

Cisto nahodny obrazok na ktorom nejsom :(
Obrázek

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Stale spominam na viry.cz :)

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím tě. Až na Pavuka 29, Mc_Murohyho (zemřeli) , caroprda111 , Vyoska a Metorologa (skončili s vl. vůle) jsme tu stále všichni, i když někteří víceméně jen papírově. Fotka je z roku 2011 /(sraz fóra v Těšíkově na Olomoucku). Na srazy stále ještě někteříjezdíme (letos bude u Znojma). Na fórum už není taková poptávka, jako kdysi (někteří uživatelé sem dávají i dotazy, které s viry mnoho společného nemají) a tak tu ve 3 (já JaRon a Altrok) děláme, co můžeme). Podrobnosti by byly na delší povídání a tohle v kostce stačí pro tvou informaci. Mně už je je přes 70let, různé nemoci mne nemíjejí a tak také dělám, co mohu a co mne okolnosti dovolí Měj se hezky a vzpomínej na nás v dobrém! :-)
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

JaRon
Moderátor
Moderátor

#3 Příspěvek od JaRon »

Ahooooj,
pozdravujem kolegu z davnych casov :thumbsup:
Ani sa mi verit nechce, ze uplynulo tooolko rokov :)
Nasiel som len zopar zaznamov vvirik z roku 2007
Maj sa fajn :thumbsup:
FRST |ADWCleaner |MBAM |CCleaner |AVPTool

V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum
https://platba.viry.cz/payment/

Vvirik
Návštěvník
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Vvirik »

Parada, super, ze je vas tu viacej a drzite komunitu, aj ked len niekde vpozadi :) Urcite si spomeniem len v dobrom aj o dalsich 20 rokov, aj keby to tu prestalo fungovat :)

A ano uplynulo vela rokov, ja som mal okolo 14 rokov (najprv som tu bol pod inym nickom, ked som prisiel ako pouzivatel hladajuci pomoc :D), teraz mam tušim 34 uz to neratam :D A aj ked som spolupracu utlmil, musim povedat ze ma forum formovalo v dobrom aj osobnostne :)

Tak este raz dakujem a pozdravujem :) Drzte sa!

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Rudy »

:thumbsup:
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Odpovědět