Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
No nemas svoj den
2025-03-24 18:25 - 2025-03-24 18:25 - 000002113 _____ C:\Users\o\Downloads\fixlist..txt
Podla tohto si ZLE premenoval subor - za fixlist si nechal bodku
Děkuji, no na tu tečku jsem zapomel ,dával jsem tam návet , který vyžadoval Váš kolega atím jsem byl za úplného vola. a to korunovaného. Fix result of Farbar Recovery Scan Tool (x64) Version: 24-03-2025
Ran by o (25-03-2025 08:38:23) Run:4
Running from C:\Users\o\Downloads
Loaded Profiles: OEM & o
Boot Mode: Normal
==============================================
FlushDNS => completed
BITS transfer queue => 1310720 B
DOMStore, IE Recovery, AppCache, Feeds Cache, Thumbcache, IconCache => 307877518 B
Java, Discord, Steam htmlcache, WinHttpAutoProxySvc/winhttp *.cache => 0 B
Windows/system/drivers => 529394 B
Edge => 0 B
Chrome => 96103577 B
Firefox => 1184988015 B
Opera => 0 B
Temp, IE cache, history, cookies, recent:
Default => 0 B
ProgramData => 0 B
Public => 0 B
systemprofile => 431 B
systemprofile32 => 431 B
LocalService => 966385 B
NetworkService => 966385 B
OEM => 966385 B
o => 2409750272 B
RecycleBin => 100738912 B
EmptyTemp: => 3.8 GB temporary data Removed.
================================
Result of scheduled files to move (Boot Mode: Normal) (Date&Time: 25-03-2025 08:41:41)
Toto je správný log, který jsem chtěl vidět. Bylo smazáno vše, co bylo ve fixlistu. Doporuči změnit přístupová hesla všude, kde byly hlášeny pokusy o neoprávněný přístup.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Chyba byla bohužel v pojmenování fixlist,neuvěříte koliktát jsem jej mazal , kopíroval a přesouval na st. soubory. V té původní kombinaci byl FRST nespustitelný. Vím, že Pc je "blbec" , kde rozhoduje naprosto správné zadání , ale najít problém jsem nedokázal. Až Váš kolega mně správně nasměroval . Cerman
cerman píše: 25 bře 2025 10:03
Chyba byla bohužel v pojmenování fixlist,neuvěříte koliktát jsem jej mazal , kopíroval a přesouval na st. soubory. V té původní kombinaci byl FRST nespustitelný. Vím, že Pc je "blbec" , kde rozhoduje naprosto správné zadání , ale najít problém jsem nedokázal. Až Váš kolega mně správně nasměroval . Cerman
OK, stane se a mě to hned nenapadlo.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.