dne 8.12 večer, se mi stáhl do PC program (troják, malware, vir nevím co přesně..)
Do cca hodiny jsem to oskenoval vše poctivě odstranil a myslel jsem že za hodinu to přece nemůže napáchat nějak velkou paseku, to jsem se ale spletl.
ÚČET STEAM dne 8.12 mám tam 2FA ověření říkám si, nikdy se mi nic přece s tímto nemůže stát.. OMYL!
9-10.12 Jsem si všimnul, že můj zůstatek na STEAMU necelé 4 Eura byl použit na nákup položky za 0,01 eur, přišel jsem tedy o můj celý zůstatek ještě že byl tak malý.

Tady je ten hacker : https://steamcommunity.com/id/tolkachevada
Nahlásil jsem to 3x - ale samozřejmě STEAM s tím nic neudělá, mě spíš zajímá jak je možné, že se dokázal dostat na můj účet i přesto, že už tam 3.měsíce mám 2FA ověření to jest, i když uhodne heslo potřebuje KOD z telefonu.. jak??
To už fakt, není nic bezpečné ani 3FA 4FA 5FA

řÍkám si OKAY, STEAM už stejně jsem nehodlal používat btw. O STEAM jsem nepřišel, mám jak jsem avizoval 2FA a změnil jsem si preventivně pak 3 heslo.

Disponuju programy : Kaspersky Total Security 2021 a Malwarebytes, vše co mi to našlo za havěť. Jsem odstranil a jsem si jistý že 9.12 2021 jsem byl již bez virů.
Pro jistotu jsem však z čtvrtka na pátek vrátil celý W10 do továrního nastavení, stáhnul si aktualizace antiviry atd.
Odpoledne jsem si však všimnul, že mi něco píše gmail, proč tu můžu posílat jen jednu přílohu? Nejsem ani v půlce.